Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

AWX Series by STX

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nie ma co z ludzi z Polinka robić półmózgów. Jak dostaną spis elementów i schemat zwrotki bez problemu sobie poradzą. Oni tego od wczoraj nie robią:)

Skomentuj

GDN AWX wrócił do sprzedaży :) Czy ktoś wywnioskował, jakie częstotliwości podziału są w zwrotce MX-140?

Skomentuj

Slucham wlasnie na STX AWX plytki pewnego przesympatycznego grubaska http://en.wikipedia.org/wiki/Israel_Kamakawiwo%27ole i moze to malo prawdopodobne ale gosc jest w moim pokoju. Szkoda, ze juz tylko z plyty moze zaspiewac...

W kazdym razie STX AWX daje rade choc kopulka jak dla mnie ciut za jasna.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow
          Slucham wlasnie na STX AWX plytki pewnego przesympatycznego grubaska http://en.wikipedia.org/w...amakawiwo%27ole i moze to malo prawdopodobne ale gosc jest w moim pokoju. Szkoda, ze juz tylko z plyty moze zaspiewac...
          ,,Somewhere Over The Rainbow" łezka w oku potrafi się zakręcić :wink:

Skomentuj

GDN AWX wrócił do sprzedaży :)
            No to ktoś był bardzo szybki, bo już nie ma :)

Skomentuj

w poniedziałek już się pojawiły Wczoraj jeszcze były bo zamawiałem :mrgreen:

Skomentuj

Nie na temat...
                Czaiłem się na nie, zastanawiałem i teraz żałuję. Pozostaje mi więc na ferie projekt z GDN 14 + AWX ;]

Skomentuj

Zamieszczone przez csbiczek
                  w poniedziałek już się pojawiły Wczoraj jeszcze były bo zamawiałem :mrgreen:
                  To może właśnie ja wziąłem ostatnie: :)
                  Data złożenia zamówienia: 2010-01-28 14:58:06
                  Zamówienie niby weszło, ale ile trzeba będzie czekać :roll:

Skomentuj

Wysłałem spis elementów do zwrotnicy ze strony STX-a do POLINK-a wycena wyszła na około 83zł sztuka.
                    Na stronie STX-a pojawiła się gotowa kolumna na AWX na oko litraz wychodzi jakieś 19 litrów netto.

Skomentuj

litraz wychodzi jakieś 19 litrów netto.

Skomentuj

Po odjęciu grubości ścianek 38 x 19 x 28 to daje 20.216 cm3 czyli jakieś 20,2 litra minus głośniki itp chyba że są dodatkowe przegrody

Skomentuj

Tylko że ścianka ma 16mm czyli od każdego wymiaru odejmujesz 32mm to wychodzi ok 17,6l

Skomentuj

Racja mój błąd:)

Skomentuj

a jakbyście Panowie czytali co się tu dzieje to nie byłoby off topa na temat litrażu :)

Skomentuj

dolphin123, i jak tam praca? Masz już złożoną zwrotkę od STX'a?

Skomentuj

niestety nie. raz ze sesja, dwa czekam az beda 18tki na stanie bo bede probowal 2,5drogi :wink:

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123
                                    2,5drogi
                                    ooo.... No ładnie ładnie

Skomentuj

Nie na temat...
                                      dolphin123" no właśnie czytalem i wyprowadziłem kolegę z błędu

Skomentuj

A Ty kolego skal_ar swoje już zrobiłeś na gotowo? Opisz nam swoje wrażenia jeśli już ukończyłeś swój projekt na AWX

Skomentuj

elvis18, do pełni szczęścia brakuje mi Seasa. Na razie mam skrzynki testowe, gotowe zwrotnice i tyle. W połowie lutego będę robił większe zamówienie w Polinku i wtedy planuję też zamówić Seasy, żeby nie płacić dwa razy za przesyłkę.

Mam tylko problem z pomieszczeniem odsłuchowym, bo mam straszną dziurę w okolicy 42-43 Hz, czyli w okolicy strojenia. Nie wiem czego to może być przyczyna, muszę sprawdzić w innym pomieszczeniu, ale na razie nie mam możliwości. Na razie się bawiłem generatorem i jak jadę od 100Hz w dół to efektywność zaczyna gwałtownie spadać w okolicach wspomnianej wyżej częstotliwości, potem znów rośnie, żeby znów zacząć gwałtownie spadać przy 30-paru hercach tym razem na dobre.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X