bo za cene 10zl masz juz dwa takie:) a przepasci w dzwieku napewno nie ma miedzy jednymi i drugimi, dla mnie to cos jak porownywanie kabli w tym wypadku :)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Kategoryczny LOW END
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Tasiorhttp://www.allegro.pl/ite...s_3_drozne.html
a to panowie? chetnych juz widac sporo nawet...Zamieszczone przez dolphin123wolalbym kupic te za 5zl :P
MIałem tego bo ja wiem , chyba ze 12 sztuk
WIęcej dołu, więcej góry, akceptowalne brzmienie.
Skomentuj
-
W sumie temat zaczyna robić się fascynujący, powiem Wam, że to nawet fajna zabawa, żeby zrobić coś extremalnie tanio przy extremalnym stosunku ceny do jakości :P Zatem trzeba wybrać najlepsze te szerokopasmowce, bo będziemy robić na tym kino do 10 mkwhaha
Takero, w sumie to ja jestem ciekawe jak to jest zrealizowane, w tych 2-way, czy 4,7uF na wysokim a średniak pełnym pasmem puszczony, czy może jakoś ambitniej? Bo jeśli tak jak piszę, to jakim cudem to gra poprawniej od 1 way ? :P
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Tasiortakero, czyli rozumiem ze tamte z 'subem' tez miałes/slyszales?
Zamieszczone przez TasiorWiem ze wymyslam jak zwykle, ale czy moglbys sprobowac cos wiecej napisac? nie oczekuje ochów i achów ale dobrze by bylo wiedziec czy warto wziac kilka sztuk - czy sprawdza sie.Większą obudowę ciężej też zaadaptować, choć z małymi wiele mniej problemu nie ma, ale jeśli mowa o samej grze to niestety , ale małę się chowają :P
Wysoka średnica i wszystko co powyżej strasznie matowe , wysokich mało i kiepskie, o basie też lepiej nie mówić
Duże grają lepiej i na dole i na górze , a i owa wyższa średnica lepsza się wydaje, a na pewno jest jej więcej, dźwięk mniej męczy i da się tego jako pełnopasmowego zestawu słuchać.
Chciałem na tym kino budować, ale kupiłem małe kolumny sony :P
[ Dodano: 2009-11-30, 01:08 ]
Zamieszczone przez OverclockerTakero, w sumie to ja jestem ciekawe jak to jest zrealizowane, w tych 2-way, czy 4,7uF na wysokim a średniak pełnym pasmem puszczony, czy może jakoś ambitniej? Bo jeśli tak jak piszę, to jakim cudem to gra poprawniej od 1 way ? :P
Zamieszczone przez OverclockerW sumie temat zaczyna robić się fascynujący, powiem Wam, że to nawet fajna zabawa, żeby zrobić coś extremalnie tanio przy extremalnym stosunku ceny do jakości :P Zatem trzeba wybrać najlepsze te szerokopasmowce, bo będziemy robić na tym kino do 10 mkwhaha
Wyprzedziłęm epokę widać.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dekermysle nad tanimi malymi monitorami do kompa dla dziewczyny, wzmak jaki bedzie to napedzac to tda2030:)
myslalem nad szerokopasmowka tonsila 10/20/3, lub cos innego, podobnego, taniego:)
lub jakis tani nisko-srednio, bo mam w szafie gdzies tonsila GDWK 9/80, wiec mozna by bylo tylko cos dodac
philipsy mialem juz dawno. szerokopasmowka to one sa slaba - konieczna wysokotonowka (poszukajcie drozszej wersji z wsokotonowym) ale na malutkie kino do kompa sa idealne
Zamieszczone przez Tasiorbez kopółki masz na mysli te 3 glosnikowe z elipsa?,
Skomentuj
-
A ja mam pytanie co do Tonsila GD 10/20/30. Mógł by ktoś to porównać do ARZ?? Najważniejsze dla mnie to jak średnica tego głośniczka ma się do ARZki.
Ogólnie to szukam małego szerokopasmowca, który nie będzie grał gorzej (ani nawet lepiej) niż ARZ, ale zagwarantuje lepsze ch-tyki kierunkowe :)
Skomentuj
-
Zamówiłem 6sztuk i zrobie mb z tego :razz: a dwa na zapas i się zobaczy :lol:
http://allegro.pl/show_item.php?item=824094581
Skomentuj
-
panowie czytam sobie ten wątek od jakiegoś czasu i obserwuję jak się rozwija. Powiem szczerze zaciekawiły mnie ta alpierdy. Tylko zastanawiam się z czym to połączyć. Pomyślałem, o najtańszym tonsilu albo stx ale widziałem wasze komentarze co do np pj.
Macie może jakieś inne propozycje?
Zamieszczone przez Yoshi_80Może zrobimy spota z konkursem najtańszych konstrukcji . Najlepsze brzmienie za najniższą cene :lol:Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
Skomentuj