Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kategoryczny LOW END

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Przyszly do mnie alfredy. Co sie okazalo kupujac komplet za 5,99 dostaje sie dwa glosniki nie jeden :lol: zamowilem 6kompletow liczac na 6szt a tu w paczce 12 sie znalazlo:P No ale nie obeszlo sie bez niedomagan. glosniki przyrysowane, membrany czasem pofaldowane, a kopulki w dwoch czy trzech glosnikach byly centralnie przyklejone :lol: nie wspomiajac ze przy kazdym glosniku pierscien dociskowy w okolo gornego zawieszenia odpada :lol:

Co do dzwieku: nie gra to jak arn116:) gralo tak samo jak zaslonilem recznikiem front gdzie byly arny :razz: czyli porownac sobie mzecie. srednica arna jest bardziej otwarta po prostu. na basie arn schodzi nizej jesli moge tak napisac :razz: no i mysle ze na alfredach zrobie cos ciekawego pozniej :lol: ale jako tani szerokopasmowiec nie jest tragicznie- wykonanie jest :wink:

Skomentuj

dolphin123, Pisalo na aukcji

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123
        Przyszly do mnie alfredy. Co sie okazalo kupujac komplet za 5,99 dostaje sie dwa glosniki nie jeden zamowilem 6kompletow liczac na 6szt a tu w paczce 12 sie znalazlo:P
        :shock: :shock: :shock:
        a mi wyslal tyle ile zamowilem :???:
        jakies gratisy miales? gazety i koszulki?

nie wspomiajac ze przy kazdym glosniku pierscien dociskowy w okolo gornego zawieszenia odpada
        bo to tylko zabezpieczenie na czas podrozy :P

ale jako tani szerokopasmowiec nie jest tragicznie
        a od kiedy to szerokopasmowka :lol:
        dolphin123, a ile za wysylke skasowal? bo mi podwojnie za 8szt :???:

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz
          Powiem szczerze zaciekawiły mnie ta alpierdy. Tylko zastanawiam się z czym to połączyć.
          a mnie akurat najmniej, po prostu mają najmniejsze szanse nieźle zagrać, w przeciwieństwie do np kolumn telewizorowych.
          Jakby udało się kupić coś co naprawdę gra w philipsach nie tych najtańszych to za małą kasę można zrobić porządne kino.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
            jakies trzy gazety heavy metalowe ktore raczej sluzyly jako:
            zabezpieczenie na czas podrozy

dolphin123, a ile za wysylke skasowal? bo mi podwojnie za 8szt
            15zl wplacilem i paczka przyszla :wink:

Skomentuj

Nie na temat...

jakies trzy gazety heavy metalowe
              metalowe? no to ja kupuje te głośniczki... szkoda że heavy metalowe ale i tak jest OK :razz:

Skomentuj

jakies trzy gazety heavy metalowe
                nawet nie masz pojecia jak kolega sie ucieszyl :P

15zl wplacilem i paczka przyszla
                gdyby nie te koszulki to bym sie teraz pozadnie wkurzyl :evil:

Skomentuj

Zamieszczone przez Tasior
                  dolphin123, Pisalo na aukcji
                  tam pisze ze przedmiotem aukcji jest glosnik samochodowy (...) i do tego ze kupujac dwie sztuki placi sie raz za przesylke(...) wiec po tym znioskowalem ze kup teraz to jedna sztuka. niby pozniej pisze ze glosniki firmt alphard posiadaja (...) ale za chwile znowu: kupno tego glosnika (...)

W takim razie pytanie czy ta aukcja 26zeta tez za dwie sztuki ? Bo opis podobny ale w kup teraz pisze za sztuke.
                  http://allegro.pl/item840714506_150w...ohm_wyprz.html

Skomentuj

dolphin123, 5.99zl komplet pisalo. przy kup teraz

Skomentuj

a Ja wlasnie dostalem na mikolajki prezet od dziewczyny...
                      heh... skubana, podgladnela jak szukalem szerokopasmowki i stalem sie szczesliwym posiadaczem gds13/30:)
                      wiec obudowa i zestawik LOW END do kompa gotowy :) stereo na TDA2030 i tonsile...

Skomentuj

DeKeR, fajna dziewczyna

Skomentuj

heh nastepnym razem zaczne ogladac jakies scany czy cos w ten desen :)

Skomentuj

dolphin123
                            PRZEDMIOTEM TEJ AUKCJI JEST:

GŁOŚNIK HW 1000, 4 OHM,
                            10 CALI, 25 CENTYMETRÓW

więc wg mnie za 1
                            Zamieszczone przez DeKeR
                            heh nastepnym razem zaczne ogladac jakies scany czy cos w ten desen :)
                            szt
                            ale to ciekawe bo Pawel S., pisze, że dostał na sztuki. To już nie wiem.
                            DeKeR, fajna dziewczyna
                            DeKeR, uważaj bo on chyba ją zna jakoś bliżej :wink:
                            może zacznij oglądać jakieś samochody np: ferrari lub inne lambo bo już nie daleko do gwiazdki :lol:
                            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Tasior opisalem CI cala sytuacje, skad moje zdziwienie :wink: odwortnie jakby bylo to bym sie zdenerwowal, a tak przez moja niewiedze wyszedlem na tym lepiej

Skomentuj

Nie na temat...
                                Zamieszczone przez lklukasz
                                DeKeR, uważaj bo on chyba ją zna jakoś bliżej
                                niestety ale nie zdazylem jej poznac :P DeKeR, wyprowadzil sie do szczecina i nasze koszalinskie szeregi sie troche skurczyly :neutral:

Skomentuj

Znalazłem fajne głośniczki na allegro
                                  http://www.allegro.pl/item834086924_...d_1zl_bcm.html
                                  RFT L2621 przynajmniej z wyglądu przypomina jakiś german vintage Dość dużo o nim jest w interecie tyle ze po niemiecku Na waszym miejscu jeśli szukacie coś taniego zainteresował bym się nim, moze uda tanio wygrać aukcje

Skomentuj

moze i teraz mieszkam w szczecinie, ale jestem z koszalina i w dowodzie mam koszalin:) wiec Pawle nie martw sie, szeregi sie wcale nie zmniejszyly...

teraz tylko pytanie jak zaaplikowac te gds?? zamknieta, br? czy moze meczyc sie z torem?

Skomentuj

DeKeR mialem je i wstawilem w budy od projektu fostexa:) dokladnie ten:
                                      http://www.fostexspeaker.de/gehaeuse/127e_enclrev.pdf
                                      I bylem zaskoczony jak taki maluch na basie moze grac, takze smialo polecam.

Jeśli chodzi o mnie- Śrubokręt, podważanie magnesu i mamy MB :smile: Kos z magnesem trzymaja sie tak "mocno" ze nie trzeba bylo rozklejać zawieszeń aby to rozdzielić :lol:
                                      I tu mam pytanie, czy cewkę usunąć ? I czy usunąć dolne zawieszenie aby mb byłą bardziej "miękka" ?

Skomentuj

dolphin123, a po co w ogole usuwales magnes? by miec gdzie dolozyc obciazenie?

Skomentuj

po to ze mam 2,5litra obudowe i przyda sie kazdey cm^3 :)

Skomentuj

Czaruję...