No stary to zrobiłeś dobry interes na tych excelach :thumbup: . Nowe maja cenę trudną do przełknięcia. W zasadzie kupić tweeter i robota ruszy pełna parą
Tak, wyglądają bardzo dobrze i grają jeszcze lepiej. Porozmawialiśmy też trochę razem o naszych zainteresowaniach. Okazał się bardzo w porządku osobą. Jestem zadowolony z zakupu. Na początku bałem się bo grały w samochodzie i czy nie będą w zlym stanie. Podobno długo w samochodzie nie były.
---------- Post dodany o 22:23 ---------- Poprzedni post o 07:21 ----------
Aktualny wygląd:
Przy tym Excelu to nawet XT dostał skrzydeł. Śpiewa jak skowronek
No jest moc, kapitalna konstrukcja. Tylko tego "badziewnego" XT wymienić na coś lepszego i będzie pełen wypas. Może sprzedaj samochód albo jedno dziecko i kup Seasy CRESCENDO :razz: ?
A mówią, że diy jest po to żeby było taniej . Ja przy takich okazjach robię maly remanent i sprzedaje niepotrzebne zapasy różnych rzeczy które kupiłem "bo coś będe robił" a one tak sobie leżą latami i czekają. Kilkaset zł zawsze sie uzbiera :) .
Ale czy to dobrze to nie wiem, bo czasem to trochę korci, a mam pokój 12m^2. Mieszkam w bloku i się dziwie że żaden sąsiad mnie nie odwiedził, ale staram się mieć wzgląd na sąsiadów:).
Ostatnio (i nie tylko) dużo myślałem jak wykończyć kolumny. Ale doszedłem do wniosku że pójdę na całość i wykończone będą lakierem. Druga sprawa to ta ze nie będę juz w tym temacie więcej zdradzał na temat wyglądu, ale następny post juz będzie w gotowych konstrukcjach. Trochę jeszcze upłynie czasu do tego momentu, ale też mam jeszcze mnóstwo roboty przy tej konstrukcji. Myślę ze efekt końcowy będzie jednak bardzo ciekawy.
Nie jestem bogaty. Pieniądze pożyczyłem od taty A chyba przez najbliższy okres nawet na piwo mnie nie będzie stać
Wiem coś o tym. Choć ja staram się nie zapożyczać. Dziś do swojego projektu wydałem 230zł na kable i gniazda. I to nie jakieś mega drogie. Ale trójdrożny system aktywny rządzi się swoimi prawami.
Podziwiam i gratuluję bezkompromisowego podejścia. Już Ci zazdroszczę gotowego zestawu!!!
Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj