Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Coś w rodzaju Focal Utopia Scala

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

No stary to zrobiłeś dobry interes na tych excelach :thumbup: . Nowe maja cenę trudną do przełknięcia. W zasadzie kupić tweeter i robota ruszy pełna parą

Skomentuj

jest tak jak miało być z tymi seasami?
      wszystko jak pytałes?
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Tak, wyglądają bardzo dobrze i grają jeszcze lepiej. Porozmawialiśmy też trochę razem o naszych zainteresowaniach. Okazał się bardzo w porządku osobą. Jestem zadowolony z zakupu. Na początku bałem się bo grały w samochodzie i czy nie będą w zlym stanie. Podobno długo w samochodzie nie były.

---------- Post dodany o 22:23 ---------- Poprzedni post o 07:21 ----------

Aktualny wygląd:

Przy tym Excelu to nawet XT dostał skrzydeł. Śpiewa jak skowronek

Skomentuj

te seas-y z braxowej fury? fajnie się to razem prezentuje, tylko wszystkie kolce mogłyby być w tym samym kolorze ;-)

Skomentuj

No jest moc, kapitalna konstrukcja. Tylko tego "badziewnego" XT wymienić na coś lepszego i będzie pełen wypas. Może sprzedaj samochód albo jedno dziecko i kup Seasy CRESCENDO :razz: ?

Skomentuj

wysoki model morela jest tutaj wskazany :)

nie udzielalem sie w tym temacie bo nie podobala mi sie ta konstrukcja
              ale teraz szacun!
              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz posta
                Może sprzedaj samochód albo jedno dziecko i kup Seasy CRESCENDO :razz: ?
                Nie mam ani tego ani tego:)

Tylko tego "badziewnego" XT wymienić na coś lepszego
                No jak spłacę W18
                Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                nie udzielalem sie w tym temacie bo nie podobala mi sie ta konstrukcja
                Szczerość jest najważniejsza:thumbup:

---------- Post dodany o 13:08 ---------- Poprzedni post o 13:05 ----------

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                wysoki model morela jest tutaj wskazany
                Na pewno wezmę pod uwagę tę propozycję.

Skomentuj

albo chociaz nawet 9950
                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez jamess8 Zobacz posta
                    No jak spłacę W18
                    A mówią, że diy jest po to żeby było taniej . Ja przy takich okazjach robię maly remanent i sprzedaje niepotrzebne zapasy różnych rzeczy które kupiłem "bo coś będe robił" a one tak sobie leżą latami i czekają. Kilkaset zł zawsze sie uzbiera :) .

Skomentuj

No jest moc,
                      Ale czy to dobrze to nie wiem, bo czasem to trochę korci, a mam pokój 12m^2. Mieszkam w bloku i się dziwie że żaden sąsiad mnie nie odwiedził, ale staram się mieć wzgląd na sąsiadów:).
                      Ja przy takich okazjach robię maly remanent i sprzedaje niepotrzebne zapasy różnych rzeczy
                      Mam na sprzedaż HDS164 i XT25:)

Skomentuj

Mam na sprzedaż HDS164 i XT25

No i może na tweetery styknie

Skomentuj

Ostatnio (i nie tylko) dużo myślałem jak wykończyć kolumny. Ale doszedłem do wniosku że pójdę na całość i wykończone będą lakierem. Druga sprawa to ta ze nie będę juz w tym temacie więcej zdradzał na temat wyglądu, ale następny post juz będzie w gotowych konstrukcjach. Trochę jeszcze upłynie czasu do tego momentu, ale też mam jeszcze mnóstwo roboty przy tej konstrukcji. Myślę ze efekt końcowy będzie jednak bardzo ciekawy.

Skomentuj

Wreszcie mogę zabrać się za projektowanie zwrotnicy na poważnie:)

Skomentuj

ojojojojjjjjj....na bogato :)

Trzymam kciuki!!!!!
                              Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Nie jestem bogaty. Pieniądze pożyczyłem od taty:) A chyba przez najbliższy okres nawet na piwo mnie nie będzie stać

Skomentuj

Nie jestem bogaty. Pieniądze pożyczyłem od taty A chyba przez najbliższy okres nawet na piwo mnie nie będzie stać
                                  Wiem coś o tym. Choć ja staram się nie zapożyczać. Dziś do swojego projektu wydałem 230zł na kable i gniazda. I to nie jakieś mega drogie. Ale trójdrożny system aktywny rządzi się swoimi prawami.

Podziwiam i gratuluję bezkompromisowego podejścia. Już Ci zazdroszczę gotowego zestawu!!!
                                  Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Nie jestem bogaty. Pieniądze pożyczyłem od taty
                                    Daj na PW info ile dałeś :) To ja już się wpraszam na cos dobrego w odsłuchu

Skomentuj

Wreszcie mogę zabrać się za projektowanie zwrotnicy na poważnie:)
                                      Śliczności ! Chętnie bym sobie kupił komplecik tylko cena nie zachęca zbytnio :(
                                      Może kiedyś dojrzeję do Illuminatorów...
                                      Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0

Skomentuj

Głośniki są nieprzeciętnie ładne, ale na tym mi nie zależało. Chciałem przede wszystkim żeby dobrze grały. Jakby co to wina leży po stronie Yoshi:)

Skomentuj

Jakby co to wina leży po stronie Yoshi
                                          a to twoje były?

---------- Post dodany o 23:33 ---------- Poprzedni post o 23:29 ----------

wolałbym morele te co ma Yoshi w kolumnach
                                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X