Moje projekty z reguły sa w ciągłych przeróbkach. Ale tak to jest jak się robi kilka konstrukcji na raz. Zacząłem lakierować podkładem tak ok 30% powierzchni zrobilem, ale chlodne dni przyszły i będę kończył na wiosnę, a moge jedynie w plenerze kontynuować robotę:)
No to przypominać i wyciągać na wierzch te ciekawe wątki:) Może coś poszło do przodu a nie chciało się autorowi po prostu wrzucić na forum i teraz będzie motywacja :)
Oj... też chętnie bym się dowiedział jak potoczyły się dalsze losy Focal Utopia Scala a la Cyclop by Troels :)
Projekt aż kusi aby go zrealizować, ale że inwestycja to spora finansowo jak i czasowo dobrze byłoby mieć jakąś konkrety czy warto, także jamess8 jeżeli masz chwilę to w imieniu nie tylko moim bardzo proszę o nowiny.
Pozdrawiam.
O, to już dwa lata od kiedy nic się nie dzieje w temacie. Projekt powstawał kiedy byłem jeszcze studentem, także wolnego czasu było sporo :)
Żeby wykończyć kolumny 2 lata temu powstrzymywały mnie blokowe warunki, a założenie wykończenia kolumn lakierem nie zmieniło się.
Potem zaczęła się praca na cały etat jako akustyk (później to już się ma dość tych głośników ) + poznanie dziewczyny, więc projekt poszedł na bok - oczywiście kolumny są regularnie eksploatowane.
W tym roku przeprowadziłem się, warunki do pracy wykończeniowej już mam, także lada dzień będę kontynuował lakierowanie.
Będę chciał tez jakimś lepszym sprzętem pomierzyć kolumny, ale to wszystko w niedalekiej przyszłości.
Zawodowo jako akustyk też wiele praktycznej wiedzy zdobyłem, także tak do końca w miejscu nie stoję.
Skomentuj