O tym sprzęcie właśnie pisałem. Trochę nie rozumiem Twojej polityki... Mając możliwość budowania na accutonach wysiliłbym się chociaż trochę, aby nie słuchać logitecha nawet przy tv... Nie wierzę, że podoba Ci się wokal przekazywany z wiadomości na tych komputerowych głośnikach. Więc o co chodzi?:)
O tym sprzęcie właśnie pisałem. Trochę nie rozumiem Twojej polityki... Mając możliwość budowania na accutonach wysiliłbym się chociaż trochę, aby nie słuchać logitecha nawet przy tv... Nie wierzę, że podoba Ci się wokal przekazywany z wiadomości na tych komputerowych głośnikach. Więc o co chodzi?:)
logitech robi za wzmacniacz mam podłączone inne głośniki, jestem w trakcie zmiany amplitunera i nie mam innego wzmacniacza :)
Nie no po prostu MEGA!!! Kurcze, aż samemu by się chciało popełnić podobną konstrukcję... Tylko skąd wziąć PLN na zabawę w DIY (gdy człowiek po studiach pracy nie może znaleźć w przeklętym Szczecinie )... CZEKAM Z NIECIERPLIWOŚCIĄ NA EFEKT KOŃCOWY I WRAŻENIA Z ODSŁUCHU
Ja pierwsze musiałbym sobie kupić mieszkanie z dodatkowym pokojem żeby takie cuda mieć pod kluczem...
zazdroszcze ale mam nadzieje że na starość też sie dorobie
Na starosc to Ci wystarczy szerokopasmowiec z pasem do 10khz, bo wiecej i tak juz nie uslyszysz
Dobre :) nowy1
Kolejny raz ale pierwszy w tym wątku gratuluję projektu. Zmobilizowałeś mnie i kolejna moja konstrukcja to będzie coś na wzór Avalon Time ale na tanich przetwornikach. Po AS zdecyduję jakich.
a tych sredniakow mielismy okazje posluchac na AS
spodziewalem sie zupelnie innego brzmienia i pozytywnie sie rozczarowalem
ale nic wiecej nie dalo sie ocenic na tej muzyce
nie napisalem ze zle
poprostu spodziewalem sie (tylko w mojej glowie, ze wzgledu na material) zupelnie innego brzmienia
a brzmialo to przyjemnie
ale nie dalo sie ocenic tego szczegolowo na tej muzyce co oni puszczali
Skomentuj