Przynajmniej stabilne i ciężkie to mi dzieciaki nie przewrócą... bo już takie miałem dawno dawno temu z samej rurki to się bujało na wszystkie strony mimo większej podstawy... za lekkie to było....
trzeba profile piaskiem kwarcowym zasypać albo zabetonować
A potem już tylko wystąpić o warunki zabudowy oraz przebudować konstrukcję nośną budynku haha
ploter niezły rozmach, a my się tu zastanawialiśmy, czy trzy czy cztery nogi :P wystarczyło powiedzieć że masz dostęp do elementów konstrukcyjnych ruskich łodzi podwodnych :P
będzie za mało to trzeba profile piaskiem kwarcowym zasypać albo zabetonować
Otwory na wsypywanie kwarcu wyprażonego w piekarniku powstaną podczas roboty.. jak sprawdzę ile jedna waży 5kg wazą dwie blachy do tego 4.7kg jedna noga a że pod koniec miesiąca u kumpla mają stawiać wzmocnienie budynku to dwuteownik 300 przyniesie
ploter niezły rozmach, a my się tu zastanawialiśmy, czy trzy czy cztery nogi :P wystarczyło powiedzieć że masz dostęp do elementów konstrukcyjnych ruskich łodzi podwodnych :P
Podstawki "pierwyj sort" się szykują , jak będą łączone elementy, spaw?
Tak spawanie potem lakierowanie czarny mat zastanawiałem się nad proszkowym ale może kiedyś sobie kupie pistolet i zrobię piec do utwardzania powłoki bo się do piekarnika nie zmieści :)
Nie wiem czy dobrze rozumiem, nie będzie piaskowania przed Twoim lakierowaniem? W sumie jakim sposobem to wyczyścisz jest mało ważne, grunt że fajne podstawki, zawsze takie mnie się podobały :)
Po piaskowaniu jest równa powierzchnia, po szlifowaniu... różnie bywa
po piaskowaniu powierzchnia raczej bez zmian
szlifowaniem wyrowna zgrzewy
ale piaskowanie fajna strukturke zrobi
to samo mozna uzyskac farba strukturalna. w taka bym poszedl zeby ukryc nierownosci
Skomentuj