Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Visaton Studio 1 - wersja dla ubogich

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

nooo
    jak usiadziesz to moze wytrzymaja :p

ja bym to dal do proszkowego - przynajmniej by wypiaskowali :p

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
      ja bym to dal do proszkowego
      No i znowu nie dacie mi zrobić samemu

Skomentuj

Dobrze że jednak 4ry nogi. moim zdaniem wyglądają najlepiej z pośród zaprezentowanych.

Skomentuj

Zamieszczone przez ploter Zobacz posta
          Matko huto...... Jak podpory wiaduktu.....
          Pozdrawiam.

Skomentuj

Zamieszczone przez lokiec3 Zobacz posta
            Matko huto...... Jak podpory wiaduktu.....
            Przynajmniej stabilne i ciężkie to mi dzieciaki nie przewrócą... bo już takie miałem dawno dawno temu z samej rurki to się bujało na wszystkie strony mimo większej podstawy... za lekkie to było....

Skomentuj

Konstrukcja standu ciekawa, a jak waga jaką szacujesz (25kg) będzie za mało to trzeba profile piaskiem kwarcowym zasypać albo zabetonować

Skomentuj

No i znowu nie dacie mi zrobić samemu
                ale ja nie mam sprzetu i miejsca

Skomentuj

Przynajmniej stabilne i ciężkie to mi dzieciaki nie przewrócą...
                  Założysz się? :P heh

Zamieszczone przez Rafells Zobacz posta
                  trzeba profile piaskiem kwarcowym zasypać albo zabetonować
                  A potem już tylko wystąpić o warunki zabudowy oraz przebudować konstrukcję nośną budynku haha

ploter niezły rozmach, a my się tu zastanawialiśmy, czy trzy czy cztery nogi :P wystarczyło powiedzieć że masz dostęp do elementów konstrukcyjnych ruskich łodzi podwodnych :P

Skomentuj

Zamieszczone przez Rhainkraft Zobacz posta
                    A potem już tylko wystąpić o warunki zabudowy oraz przebudować konstrukcję nośną budynku
                    Nie tak szybko jeszcze przed tym może przykręcić standy do podłogi ...

Skomentuj

Zamieszczone przez Rafells Zobacz posta
                      będzie za mało to trzeba profile piaskiem kwarcowym zasypać albo zabetonować
                      Otwory na wsypywanie kwarcu wyprażonego w piekarniku powstaną podczas roboty.. jak sprawdzę ile jedna waży 5kg wazą dwie blachy do tego 4.7kg jedna noga a że pod koniec miesiąca u kumpla mają stawiać wzmocnienie budynku to dwuteownik 300 przyniesie

Zamieszczone przez Rhainkraft Zobacz posta
                      ploter niezły rozmach, a my się tu zastanawialiśmy, czy trzy czy cztery nogi :P wystarczyło powiedzieć że masz dostęp do elementów konstrukcyjnych ruskich łodzi podwodnych :P
                      Это вы не знаете ??
                      Last edited by ploter; 20.12.2014, 19:54.

Skomentuj

Podstawki "pierwyj sort" się szykują :) , jak będą łączone elementy, spaw?

Skomentuj

Zamieszczone przez manieq Zobacz posta
                          Podstawki "pierwyj sort" się szykują , jak będą łączone elementy, spaw?
                          Tak spawanie potem lakierowanie czarny mat zastanawiałem się nad proszkowym ale może kiedyś sobie kupie pistolet i zrobię piec do utwardzania powłoki bo się do piekarnika nie zmieści :)

Skomentuj

Czarny mat będzie ok, wg. mnie oczywiście, ale piaskowanie przydało by się i mam nadzieję że masz to w planach.

Skomentuj

Zamieszczone przez manieq Zobacz posta
                              i mam nadzieję że masz to w planach.
                              Niekoniecznie ...przerost formy nad treścią ..... zawsze można wypiaskować lakier mój i dać nowy :P

Skomentuj

Nie wiem czy dobrze rozumiem, nie będzie piaskowania przed Twoim lakierowaniem? W sumie jakim sposobem to wyczyścisz jest mało ważne, grunt że fajne podstawki, zawsze takie mnie się podobały :)

Skomentuj

w sumie to jedynie zgrzewy profili musi oczyscic. reszta w idealnym stanie

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                    w sumie to jedynie zgrzewy profili musi oczyscic. reszta w idealnym stanie
                                    Bo kupione nowe ;D a nie ze złomu

Skomentuj

Żadnego piaskowania, oszaleliście. Dobre szlifowanie i podkład.

Skomentuj

Po piaskowaniu jest równa powierzchnia, po szlifowaniu... różnie bywa, niech chociaz beda ladnie pomalowane te profile

Skomentuj

Zamieszczone przez _NATAN_5064 Zobacz posta
                                          Po piaskowaniu jest równa powierzchnia, po szlifowaniu... różnie bywa
                                          po piaskowaniu powierzchnia raczej bez zmian
                                          szlifowaniem wyrowna zgrzewy
                                          ale piaskowanie fajna strukturke zrobi
                                          to samo mozna uzyskac farba strukturalna. w taka bym poszedl zeby ukryc nierownosci

Skomentuj

Czaruję...
                                          X