O tym to ja wiem. Tylko te pomiary z dawna miałem wrzucone na imageshack...
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Visaton Studio 1 - wersja dla ubogich
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaPo prostu wyglada to karykaturalnie. Nie ma zachowanych proporcji. Moze lepiej walnij pod te monitory jakis obelisk z kamienia o wadze tony i dopiero bedzie grubo
Da się zrobić grubo i ładnie
Pobawię się w admina :P. Zdjęcia wrzucamy na nasz serwer!
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ploter Zobacz postaDa się zrobić grubo i ładnie
Zupełnie nie moja bajkamarcinsywala.pl
Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Spurek Zobacz postaPloter, to jest closed? Wyglada na to, ze tak a szkoda, bo szczelinowy br fajnie wyglada w oryginalach...albo blaszką
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Spurek Zobacz postaPloter, to jest closed? Wyglada na to, ze tak a szkoda, bo szczelinowy br fajnie wyglada w oryginalach...
Zamieszczone przez ploter Zobacz postaA mi się jednak ten BR nie podoba .... miejsce puste może być zapełnione albo logiemalbo blaszką
Zamieszczone przez ploter Zobacz postaNo i widzisz kwestia gustu
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaDostaw coś na ten ftonr bo nijako to wygląda :Ptakie jak na koszulkach
wypalane laserem :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz postaploter zobacz a takie fajne z tego wąskie podłogówki MTM by były z tym frontem twetera podciętym od góry i dołu pod kosze midwooerów. Lekko pochylone do tyły. Wizualnie kolumny by zahaczały o hi-end.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez szastal Zobacz postanietypowo i fajnie, na pewno nie zginą w tłumieto po pierwsze
Po drugie :
pierwsze kolumny zrobiłem w/g schematu całość
drugie w/g schematu całość również tylko na lepszych przetwornikach
obecne robie tylko paczki w/g schematu reszte dobieram sam i sam będę robił zwrotnicę
nastepne już całość będzie tylko i wyłącznie w/g mojego projektu i dopóki nie zrobię to ich nie pokażę bo jak narazie słyszę tylko negatywne opinie że inni by zrobili inaczejjak tak uważacie to sami róbcie.... (przepraszam za moje uniesienie się ..... )
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ploter Zobacz postanastepne już całość będzie tylko i wyłącznie w/g mojego projektu i dopóki nie zrobię to ich nie pokażę bo jak narazie słyszę tylko negatywne opinie że inni by zrobili inaczejjak tak uważacie to sami róbcie....
Nie ma się czym przejmować, najwyżej wkleisz znany już obrazek ze słynną maścią na ból :thumbup:
Skomentuj
Skomentuj