Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Visaton Studio 1 - wersja dla ubogich

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

O tym to ja wiem. Tylko te pomiary z dawna miałem wrzucone na imageshack...

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
      Po prostu wyglada to karykaturalnie. Nie ma zachowanych proporcji. Moze lepiej walnij pod te monitory jakis obelisk z kamienia o wadze tony i dopiero bedzie grubo

Da się zrobić grubo i ładnie

Pobawię się w admina :P. Zdjęcia wrzucamy na nasz serwer!
      Ależ proszę bardzo :)

Skomentuj

Zamieszczone przez ploter Zobacz posta
        Da się zrobić grubo i ładnie
        Ładnie?
        Zupełnie nie moja bajka
        marcinsywala.pl
        Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Zamieszczone przez Hermes Zobacz posta
          Ładnie?
          Zupełnie nie moja bajka
          No i widzisz kwestia gustu

Skomentuj

ploter kalendarz na nowy rok? :P

Kolumienki delikatnie mówiąc kontrowersyjne, ja czekam na podstawki, na razie nic nie oceniam.

Ładnie czy nieładnie nie wszystko wszędzie pasuje. Starannie wykonane, to jest bardzo ważne.

Skomentuj

Ploter, to jest closed? Wyglada na to, ze tak a szkoda, bo szczelinowy br fajnie wyglada w oryginalach...

Skomentuj

Zamieszczone przez Spurek Zobacz posta
                Ploter, to jest closed? Wyglada na to, ze tak a szkoda, bo szczelinowy br fajnie wyglada w oryginalach...
                A mi się jednak ten BR nie podoba .... miejsce puste może być zapełnione albo logiem albo blaszką

Skomentuj

Zamieszczone przez Spurek Zobacz posta

A mi się jednak ten BR nie podoba .... miejsce puste może być zapełnione albo logiem albo blaszką
                  No i widzisz kwestia gustu
                  :flapper:

Skomentuj

Dziwnie wygląda ta kopółka w tym froncie, taka mikra ;D

Skomentuj

Dostaw coś na ten ftonr bo nijako to wygląda :P

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                        Dostaw coś na ten ftonr bo nijako to wygląda :P
                        Obstawiałem tam logo diyaudio takie jak na koszulkach wypalane laserem :)

Skomentuj

Nie no patrze na nie i patrze doceniam to że to coś innego :) Ale ten design to mnie totalnie nie trafia. proporcje przypominają mi pudło kartonowe może na standach będzie lepiej.

Skomentuj

Skomentuj

To co teraz będziesz pomiary robić, nie rób takiego zastoju w temacie bo później sam nie mam motywacji, co prawda święta idą i trochę inne sprawy na głowie

Skomentuj

ploter zobacz a takie fajne z tego wąskie podłogówki MTM by były z tym frontem twetera podciętym od góry i dołu pod kosze midwooerów. Lekko pochylone do tyły. Wizualnie kolumny by zahaczały o hi-end. :)
                                Last edited by ir0nhide; 15.12.2014, 21:35.

Skomentuj

Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz posta
                                  ploter zobacz a takie fajne z tego wąskie podłogówki MTM by były z tym frontem twetera podciętym od góry i dołu pod kosze midwooerów. Lekko pochylone do tyły. Wizualnie kolumny by zahaczały o hi-end.
                                  Nie kuś bo mam jeszcze 7 missionów

Skomentuj

Tak jak jest teraz jest nietypowo i fajnie, na pewno nie zginą w tłumie

Skomentuj

Zamieszczone przez szastal Zobacz posta
                                      nietypowo i fajnie, na pewno nie zginą w tłumie
                                      Lubią się wyróżniać to po pierwsze

Po drugie :
                                      pierwsze kolumny zrobiłem w/g schematu całość
                                      drugie w/g schematu całość również tylko na lepszych przetwornikach
                                      obecne robie tylko paczki w/g schematu reszte dobieram sam i sam będę robił zwrotnicę
                                      nastepne już całość będzie tylko i wyłącznie w/g mojego projektu i dopóki nie zrobię to ich nie pokażę bo jak narazie słyszę tylko negatywne opinie że inni by zrobili inaczej jak tak uważacie to sami róbcie.... (przepraszam za moje uniesienie się ..... )

Skomentuj

nastepne już całość będzie tylko i wyłącznie w/g mojego projektu i dopóki nie zrobię to ich nie pokażę bo jak narazie słyszę tylko negatywne opinie że inni by zrobili inaczej jak tak uważacie to sami róbcie....
                                        I tak masz szczęście że jeszcze nikt nie napisał: "bez frezów to nie ma prawa zagrać"
                                        Nie ma się czym przejmować, najwyżej wkleisz znany już obrazek ze słynną maścią na ból :thumbup:

Skomentuj

Był już tekst dlaczego nie ma frezów....

Skomentuj

Czaruję...
                                          X