Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Visaton Studio 1 - wersja dla ubogich

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

ploter mam złą wiadomość:) Jak nie uwiniesz się do końca stycznia to będę miał zrobione szybciej te monitory niż Ty

Skomentuj

Ale nie bedziesz mial zrobione te monitory tylko podobne...

Skomentuj

W ten deseń Tak jak pokazałem na wizualizjacji, będą z waveguide.

Skomentuj

No i inne głośniki ..... miałem dzisiaj fornirować to sie plany pokrzyżowały ... chyba ze będę siedział do późnej nocy ....

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
            będę miał zrobione szybciej te monitory niż Ty
            Goń mnie ;D

Zamieszczone przez ploter Zobacz posta
            chyba ze będę siedział do późnej nocy ....
            A jednak...
            Last edited by ploter; 09.12.2014, 23:53.

Skomentuj

No no, co za mobilizacja, ładnie się prezentuje, chociaż trochę za bardzo mi się zlewają głośniki z tym blaszanym frontem, za dużo czarnego ale to tylko w porównaniu do oryginału, bo tak to wygląda ok

Skomentuj

Frezów nie będzie?!:(

Skomentuj

Zamieszczone przez Rfck Zobacz posta
                  Frezów nie będzie?!
                  Moze nawet i lepiej, te glosniki slabo wygladaja z frezami, chyba ze front jest oklejony skajem lub skora. Ewentualnie niewielkie zaglebienie na pol wysokosci kosza.

Skomentuj

Za cienkie głośniki zeby frezy robić to tylko 2mm głębokości..

Skomentuj

Szkoda ze nie ma tego zagłębienia na wysokotonowke :/ moze dalo by sie jakos na prasie zrobic ??

Skomentuj

To zagłebienie to liczony specjalnie waveguide pod konkretny głośnik

Skomentuj

Przyszły blachy na standy i teraz projektuję sobie kolce

Skomentuj

Tak patrzę jak ładnie z tym idziesz i jeszcze lomiary będziesz samemu robić?

Skomentuj

tak postaram się samemu wszystko ogarnąć oczywiście z pomocą kolegów doświadczonych

Skomentuj

Nie no, to w takim razie też się musze brać i widzę że też to będzie równie nie typowy projekt jak twój

Skomentuj

Pierwsza warstwa lakieru

Skomentuj

No jak ładnie od razu, co raz bardziej mi się podoba

Skomentuj

Jutro blachy przymiarka i teraz najważniejsze.... zwrotnica....

Juz proszę o pomoc posiadam holmimpulse ;D wystarczy zeby zrobić pomiary ??

Skomentuj

Mikrofon się przyda :)

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                                          Mikrofon się przyda
                                          Mam Preamp Wallina, mikrofon Panasonica WM61A albo L ... już nie pamiętam który.... ale pomiary Missiona wychodziły idealne jak do tych z karty technicznej Audaxa....

Skomentuj

Czaruję...
                                          X