Zamieszczone przez Pawel074
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Wilson Audio Sophia 3 - obudowy
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaTe gorke bedziesz mial przylejona do modulu basowego?
Jeszcze nie ma głośników, zwrotnic i innych pierdół, a już ciężko mi tą obudowę podnieść.
Front dolny jak i górny mają po 36mm grubości.
Skomentuj
-
A, ok.
Zamieszczone przez marian Zobacz postaJeszcze nie ma głośników, zwrotnic i innych pierdół, a już ciężko mi tą obudowę podnieść.
Skomentuj
-
Hehe :)
Wiesz jak jest, gdyby ten cały ciężar scalić do postaci hantli, to bierzesz to bez problemu... ale weź tu teraz chwyć taką kolumnę od dołu (bo przecież nie ma raczek), unieś ją na wysokość klatki piersiowej i wyjdź z nią ostrożnie, nie obijając narożnikami przez drzwi o szerokości 70cm :unsure:
To samo w sobie nie jest łatwe, a gdy dochodzi do tego spory ciężar, staje się to jeszcze trudniejsze.
Za każdym razem gdy podkleję HDF, muszę to szlifować na korytarzu piwnicznym aby nie zasyfić warsztatu.
Dziś już tylko okleję boki i zostawię to do jutra, bo już mi się nie chce.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaHehe :)
Za każdym razem gdy podkleję HDF, muszę to szlifować na korytarzu piwnicznym aby nie zasyfić warsztatu.
Dziś już tylko okleję boki i zostawię to do jutra, bo już mi się nie chce.
Pozdrawiam.
Skomentuj
-
No ja myślę że powinno wyjść dobrze z tym fornirem, choć wiem że lakierowane były by po prostu ładniejsze.
Mam nadzieję że fornirem nie zepsuje wizualnie tych skosów.
Macie pomysł jakim fornirem oklei te obudowy? (fornir musi być modyfikowany)
Mam na oku "zebrano czarny", ale nadal szukam.
Skomentuj
-
Ładne, ale na podobnym fornirze (ten jest bardziej czerwony) już robiłem.
Nie lubię powtarzać konstrukcji :)
Ten zebrano czarny nie jest taki zły: http://diyaudio.pl/showthread.php/19...-Seas-27TBFC-G
Skomentuj
Skomentuj