A jakie to ma mieć serduszko? :wink: znaczy głośniczki :)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez Pawel S.melisław, to jest kopia pewnych monitorow z dzialu gotowych konstrukcji - tam to dobrze wyglada wiec tutaj tez sie sprawdzi ;]Wiem, domyśliłem się, zresztą już gdzieś wspominałeś że będziesz tak robić... Tylko nie wiedziałem jakie przetworniki... Myślałem że coś z morelkiem bo wspominałeś że ci się podoba... Chyba że to nie dla ciebie
Skomentuj
-
pizdzik, dokładnie jak n_omyzs, mówi :razz: Ja dziś musiałem skorzystać ze wzmaka ,,awaryjnego" bo mój pożyczyłem kumplowi a bez muzy to się nie da żyć i zrobiłem coś takiego na szybkiego: http://img48.imageshack.us/my.php?image=123lx5.jpg Wzmacniacz na TDA 1554Q, dziś odpaliłem go pod trafem(ostatnio na zasilaczu od kompa) widocznym na foto i się zdziwiłem że to tak potrafi grać :mrgreen:
Skomentuj
-
wysokość pewnie 39-40 :wink: :?: ile dałeś głebokości ? u mnie jest 25 cm na zewnątrz . btw czemu zrobiłeś tak że wystają ci płyty około 1mm ? i czym sklejałeś ?
fajne skrzyneczki , z tymi zaokrągleniami to dobry pomysł :?: nie będzie problemów przy fornirze :?: pytam bo sam robie , i chyba jednak kupie ten fornir a chciałbym też na półokrągło , te ścięcia u góry to też frezarka?
pozdro
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Przemyslz tymi zaokrągleniami to dobry pomysł nie będzie problemów przy fornirze
Zamieszczone przez Wargco to za patent z bocznymi ściankami ?
fajnie wygladaja te szesciokatne otwory pod glosnik :mrgreen:
[ Dodano: 2008-11-17, 21:10 ]
aha bym zapomnial - moje kolumny wrocily przed chwila polakierowane. trche w zlym czasie bo musze sie uczyc. ale pewnie do konca tygodnia je zmontuje :mrgreen:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez cudny90Co się stało? Źle cyrkiel do frezarki ustawiłeś?
Zamieszczone przez Przemyslwysokość pewnie 39-40 :wink: :?: ile dałeś głebokości ? u mnie jest 25 cm na zewnątrzZamieszczone przez Przemyslnie będzie problemów przy fornirze :?: pytam bo sam robie , i chyba jednak kupie ten fornir a chciałbym też na półokrągło , te ścięcia u góry to też frezarka?
Zamieszczone przez Pawel S.faktycznie scianki cos cienkie i mocno wpuszczone - czyzbys mial zamiar tam dolozyc boczki z drewna?;>Zamieszczone przez n_omyzsbart dobrze radze zrob sobie te podstawki ze 2 razy grubsze i nasyp do tych rurek piachu jakies 20-30 cm :) stabilnosc bedzie milion razy lepsza :P
Skomentuj
Skomentuj