Kondrax mówisz tutaj o wstegach teca czy nie bo sie pogubilem.
Łukasz jesli dac dynaudio md140 to mozna dac tylko wstege wysokotonowa czy jeszcze dac ta ala sredniotonowa md.
Kondrax mówisz tutaj o wstegach teca czy nie bo sie pogubilem.
Łukasz jesli dac dynaudio md140 to mozna dac tylko wstege wysokotonowa czy jeszcze dac ta ala sredniotonowa md.
Mam 4szt aluminiowe, 4R i 8R, kusi mnie tez papierowy i ten ps90 na sredniaka, moga byc calkiem fajne. Seasy 22mm mam szmaciane oraz alu takze moze dwie zwrotki machne.
i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/
Marian
Mnie tez martwila efektywnosc aluniniowego rsa a okazalo sie ze jest dosyc glosny i po zazwrotnicowaniu w zestaw nie trzeba pakowac duzej ilosci watow. Jak kupisz papierzaka to dsj znac.
Ps
Glosniki to seas 22tff , dayton rs125 i mds08 w 20L.
i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/
Ani to ładny ten szczelinowy, ani proaktyczny. Zrób normalny okrągły, to i rurkę można przyciąć i wszystko. A tak narobisz się*i gwizdać może i się okarze, że nie to strojenie i wtedy nie wiem jak coś tam wkleisz.
Zresztą do tego frontu szczelinowy będzie badzo nie proporcjonalnie wyglądał.
Poprzedni projekt porzuciłem i zaczynam nowy, szkoda mi żeby głośniki leżały nie używane a mam troche czasu to sobie na spokojnie wszystko zrobie. Mam mały problem z wyfrezowaniem tunelu bassreflex ale to szczegół w porównaniu do reszty :)
Mam pytanie jaka powinna być minimalna wysokość szczelinowego br ? gdzieś przeleciały mi informacje że ogółem br musi mieć powierzchnie 1/3 sd ale w moim przypadku było by to ok 35cm^2 i wydaje mi sie troche nie realne. W moim projekcie zakładam wysokość 1cm ale boje sie że może to być za mało.
Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.
Budka do IAMPa, złożone dla przymiarki. Alu 3mm oraz 2mm 1050A malowanie proszkowo w drobnej strukturze w RAL9005. Drugą obudowę pokażę na gotowo. Profile boczne z MISUMI, również Alu.
Miała być anoda, ale byłoby 2-3x drożej. Do tego anoda jest dużo bardziej bezwzględna względem przygotowania powierzchni. Każda niedoróbka by wyszła. Proszek wygląda nie gorzej, jest tańszy i pewniejszy.
Ze swojej strony MEGA POLECAM! Proszek tej obudowy, oraz drugiej kapkę niższej wyszedł 86 zł brutto.
Skomentuj