No bardzo ładnie ! dałeś naturalny fornir ?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez borys Zobacz postaLakieru juz nie ma, zdecydowalem ze zaforniruje monitorki. Jakos bardziej mi sie wyglad drewna podoba niz jednolity kolorek (no chyba ze bialy fortepian).
Skomentuj
-
Wyglądu Borysowych (przy okazji gratki!!) nie przebiję.. ale i moje pierwsze DIY audio monitory zagrały..
Tak na szybciocha słucham ich z odległości <1m.. od dopiero 15min.. w ustawieniu jak widać a stereofonii nic nie chcą zgubić.. Pies z otwarcia Aused to Death wyskoczył prawie z za pleców..
Niestety nie obyło się bez kłopotów.. jak następnym razem kolega po piwie poprosi, żeby przymierzyć głośniki do obudów to go zaproszę na dzień następny.. - polepiony głośnik na razie utrzymany dodatkowo ściągiem.. zobaczymy czy jutro sam się utrzyma..
Last edited by LubMich; 09.07.2017, 01:41.
Skomentuj
-
Dzieki chlopaki za mile slowa !!
LubMich
Jak ci ten SB6adc pasuje do calosci, ja probowalem go zwrotkowac z rs125 i poleglem po calosci, za jasna cholere nie chcialy sie zgrac ze soba a szkoda bo wysokotonowka dosc ciekawa w swojej cenie.
Pozdri-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/
Skomentuj
-
Zamieszczone przez borys Zobacz postaLubMich
Jak ci ten SB6adc pasuje do calosci
Trochę się o niego martwiłem bo podmieniłem go w projekcie za sb26stac.. - tego pierwszego słyszałem i trochę mi w nim brakowało..
tu mam dużo więcej detalu... blachy brzmią fajnie, stalowe kulki w "Massive Attack - Unfinished Sympathy" były naprawdę stalowe..
Na dokładniejszą ocenę poczekam do końca tygodnia.. niech sobie to wszystko pogra.. i z oceną mam taki problem, że podpiąłem te monitorki do nowego nabytku - cyfrowego wzmacniacza (na intersil D2) i nie wiem na ile on wpływa na dźwięk..
Podepnę do podstawowego zestawu monitorki i wtedy coś jeszcze napiszę o dźwięku..
PS. Synowie ocenili, że to mercedes - więc nie może być słabo.. ;-)Last edited by LubMich; 11.07.2017, 10:12.
Skomentuj
-
A u mnie taka sytuacja... Zakupione w Państwie Środka, przeleciały ocean. Jeden kit za niespełna 38 pln, drugi za niecałe 24 pln. Ciekaw jestem który się wogóle uruchomi... Ceny z wysyłką. Jutro montuje do radiatora i składam zasilanie...
Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Skomentuj
-
Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz postaTroche zlota do tej strukturalnej czerni.
Dual mono iAMP OPS5 project.
Next, plyta do srodka ;-)
Swego jeszcze nie wkleję, górna pokrywa została do pomalowania :)
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz postarozeslalem zapytanie gdzies do 10 firm z czystej ciekawosci, odpowiedzi rownie ciekawe.
wyslalem zapytania do wielu firm w sprawie koszulek. chyba tylko od 3-4 dostalem odpowiedzi
Skomentuj
-
Zamieszczone przez csbiczek Zobacz postaSkąd projekcik?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz postaPomimo ze trafa bede brac z poltrafo - tak sie nastawilem bynajmniej.., rozeslalem zapytanie gdzies do 10 firm z czystej ciekawosci, odpowiedzi rownie ciekawe.
HMM anyway, czy ma ktos trafo z firmy eurotrafo? Jakies opinie?
Skomentuj
Skomentuj