Zamieszczone przez orscik
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
PCBWAY uzaleznia.
Tym razem prosty, uniwersalny bufor na op-amp. Zastosowan masa.
Zasialnie AC, zworki dla regulacji wzmocnienia. W zasadzie pojdzie chyba 'za daca' dla drugiego wyjscia.
Czerwone to prosty zasilacz - duzy mostek do wlutowania + konektory plaskie dla +, - i wspolnej masy.
Mozna zamontowac od spodu i przykecic sam mostek do obudowy co od razu jest uchwytem.
taz - piwo gwarantowane, dzieki za wsad dla chinczykow jak zwykle ;] Raz w zyciu wymeczylem plytke w eagle dla driver'a, never more...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz postaPCBWAY uzaleznia.
Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz postaRaz w zyciu wymeczylem plytke w eagle dla driver'a, never more...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz postaPCBWAY uzaleznia.
Tym razem prosty, uniwersalny bufor na op-amp. Zastosowan masa.
Zasialnie AC, zworki dla regulacji wzmocnienia. W zasadzie pojdzie chyba 'za daca' dla drugiego wyjscia.
Czerwone to prosty zasilacz - duzy mostek do wlutowania + konektory plaskie dla +, - i wspolnej masy.
Mozna zamontowac od spodu i przykecic sam mostek do obudowy co od razu jest uchwytem.
taz - piwo gwarantowane, dzieki za wsad dla chinczykow jak zwykle ;] Raz w zyciu wymeczylem plytke w eagle dla driver'a, never more...Nie na temat...Jaką wysyłkę wybierasz na PCBWay? Volumio -> Amanero -> AK4490 -> SENCOR SA-6630 -> JVC 10"
Skomentuj
-
Obudowy szlifnięte.. brakło już czasu na olej dziś..
Więc polutowałem zwrotnice.. jak ktoś będzie łaskaw.. prośba o sprawdzenie.. ostatnio jak w późnymi porami składałem to zdarzało mi się coś pozamieniać..
Schemat (bez ostatniej cewki na wysokim)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LubMich Zobacz postaWięc polutowałem zwrotnice.. jak ktoś będzie łaskaw.. prośba o sprawdzenie.. ostatnio jak w późnymi porami składałem to zdarzało mi się coś pozamieniać..
Skomentuj
-
W IRL DHL zawsze prosi o potwierdzenie zaplaty za towar i zawsze jest naliczane clo, stawki niestety maja z kosmosu, do tego dochodzi jeszcze oplata manipulacyjna okolo 12-14eur.
Bez dowodu zaplaty za towar nie ma opcji zeby wydali towar.i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/
Skomentuj
-
Zamieszczone przez borys Zobacz postaW IRL DHL zawsze prosi o potwierdzenie zaplaty za towar i zawsze jest naliczane clo, stawki niestety maja z kosmosu, do tego dochodzi jeszcze oplata manipulacyjna okolo 12-14eur.
Bez dowodu zaplaty za towar nie ma opcji zeby wydali towar.
Natomiast wszystko inne trza płacić.
Skomentuj
Skomentuj