Coby nie bylo ze sie opierniczam, chociaz ostatnio ciezko mi cokolwiek jest zrobic. Od 5 rano machnalem pierwsza zwrotke do MTMow, troche przeszkadzal deszczyk naparzajacy w dach ale sie udalo ogarnac jakos.
Buda to closed 12L nieco chybotliwa i slabo uszczelniona Narazie zwrotnica maluje raczej jasne brzmienie. Vifki na dole/srodku robia bardzo dobra robote, sa bardzo neutralne, pelne detali, srednica raczej dobrze wybarwiona. Iluminatorek taki jak dla mnie troche przysuchawy, nigdy nie mialem zadnych glosnikow od SS takze ciezko mi je porownac do czego-kolwiek. Tak dla porownania bardziej mi sie podoba RS28A.
THD ploty robilem mniej wiecej przy takim poziomie volume ze vifki mialy wychylenie okolo 3-4mm w kazda strone, takze dosyc glosno.
Ja mam zamiar popróbować z włóknem węglowym i aramidowym, o ile uda mi się to dorwać w realnych pieniądzach... Choć to bardziej 4fun, bo niestety ale prepregi i autoklaw to horrendalne sumy...
W polsce, za dwa takie elementy ktos mi zaspiewal 300 netto i do tego z marudzeniem ze musi plyty kleic czy cos takiego.
Chinczyk za niecale 40 dolcow machnal.
Maja plyty carbonowe od 0.ilestam do 50mm, no i obrabiaja na CNC wedlug projektu.
Iluminatorek taki jak dla mnie troche przysuchawy,
Spróbuj zmniejszyc dobroc filtra na niego, daj wiekszą cewkę. Z większym drugim kondensatorem tez popróbuj.
Moze potem trzeba bedzie dac mniejszy pierwszy kondensator. Baw sie, próbuj...
Skomentuj