Zamieszczone przez sylvek
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez kizol666 Zobacz postaDzień dobry wszystkim. Rzadko was odwiedzam, jeszcze rzadziej piszę ale pomyślałem że to fajny temat i może będzie tutaj pasować moja końcówka na GM70 - w trakcie budowy.
[...]
Przepraszam za jakoś fotek ale są robione telefonem w trakcie budowy...
Szkoda, że tak rzadko zdarza się taka jakość wykonania.
Fantastyczna robota!
Skomentuj
-
Zamieszczone przez kizol666 Zobacz postamoże będzie tutaj pasować moja końcówka na GM70
Kto robił tarfa bo na necie nie mogę znaleźć ?
Szkoda że standardowe 8k , optymalne obciążenie dla gm jest wyższe koło 11k.
Tylko takich traf prawie nie ma :/
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
Czy Soekrisy dwa w zbalansowanym dual mono grają lepiej niż jeden podłączony po xlr?Last edited by kizol666; 25.04.2018, 16:05.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaAmanero zasilane ze stabilizatora dyskretnego kolegi Muzg z AS.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez kizol666 Zobacz postaCzy Soekrisy dwa w zbalansowanym dual mono grają lepiej niż jeden podłączony po xlr?
Zamieszczone przez devshin Zobacz postaMam szybkie pytanko apropos takiego podłączenia, czy wylutowywałeś coś z Amanero ?Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez charLeS Zobacz posta
Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Skomentuj
-
Zamieszczone przez charLeS Zobacz postaKolumny klienta. Nie ma konta na forum, ale aż szkoda nie pokazać tak ładnie zrobionych kolumn. Baltique.
Skomentuj
-
:) nawet nie wiesz jak się cieszę. Idea dual mono chodziła mi po głowie odkąd mam monitory aktywne, fajnie sie wszystko złożyło w czasie i nic z Twojego projektu nie przepadło. Mimo, że całość do mnie jedzie i jeszcze tego nie mam Dziękuję Ci za kawał dobrej roboty i cierpliwość, dzięki też gawronowi wspomnianemu muzgowi i ravenowi oraz świętemu, bez Was to cacko by nie powstało. Jak odpalę opowiem co i jak 😊 Dzięki rownież dla paprocha za popchnięcie ucha w kierunku Soekrisa.
Skomentuj
Skomentuj