Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ja tylko się odniosłem do tego że niby myślałem o mniejszym. Daj se już na wstrzymanie bo na każdym kroku mnie atakujesz i masz jakieś ale.

Skomentuj

Wskazówka
      Nie na temat...
      Zamieszczone przez Oskar29 Zobacz posta
      Daj se już na wstrzymanie bo na każdym kroku mnie atakujesz i masz jakieś ale.
      Ponieważ od dłuższego czasu piszesz bzdury, które rażą w oczy.
      Zrób dobry uczynek i przestań spamować.

Skomentuj

Wracamy do tematu.. :)

Prawie jak Onkyo :)
        Last edited by gavron04; 30.08.2018, 20:28.
        http://www.gavron04.diyaudio.pl

Skomentuj

Wygrzewam dla biasu przy bg7.

Muza leci cichaczem bo młode sloa

Skomentuj

Zamieszczone przez gavron04 Zobacz posta
            Wracamy do tematu.. :)

Prawie jak Onkyo :)
            Fajne, gdzie takie dają?

Skomentuj

modushop P-134NO, z czego one oryg są bez podświetlenia. Aktualnie jest prototyp na pleksie :) Wielkie, ale sterownik ogarnia. Myślałem, że będą zamulać, ale jest ogień :)
              http://www.gavron04.diyaudio.pl

Skomentuj

Zamieszczone przez Oskar29 Zobacz posta
                Przede wszystkim zły wybór głośników moim zdaniem. Po co tego awx-a męczysz jako sredniotonowy...
                Ja bym zapytal odwrotnie. Po co meczyc jakis zwykly sredniotonowiec przy takim basie? :)

AWX jak najbardziej dalby tu rade, tylko ten tweeterek nie bardzo...

Skomentuj

Wzmacniacz całkowicie skończony, łatwo nie było ale było warto. Pozdrawiam.

Skomentuj

Wygląda profesjonalnie , po kilku godzinach spędzonych u Kizola słuchając tego SE na Gm 70 już nic nie brzmi tak samo ... muzyka w radiu , słuchawkach , czy mój system .... nawet herbata inaczej smakuje ... Także naprawdę robi wrażenie brzmienie tego wzmacniacza

Skomentuj

Głodny diy... :)
                      DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Co tam dlubiesz? :]

Skomentuj

Będziemy testować budżetowe mtmy xD
                          Ale w niedalekiej przyszłości planuje docelowe potworki...
                          DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Bajera, MTM zawsze na propsie :P

Skomentuj

Nie na temat...

=Pteterycz;520122]Głodny diy...
                              Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                              Co tam dlubiesz? :]
                              Co chwila coś sklejacie, i tylko ceny płyty idą w górę

Skomentuj

obudowa pod AD całość z aluminium grubość 3mm boki 10mm, kubek na trafo stal czarna grubość 4mm
                                jeszcze opisówka na front oraz tył i można składać

Skomentuj

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
                                  Nie na temat...

Co chwila coś sklejacie, i tylko ceny płyty idą w górę
                                  ja tak dawno nic nie dlubalem ze nie wiem ile kosztuja plyty teraz :(
                                  do tego dochodzi zmiana z koszalina na warszawe i kompletny chaos :p

Skomentuj

Była dyskusja o termotransferze jakiś czas temu. Chciałem się podzielić.

Kupiłem papier w electropark we Wrocławiu do pcb. Zwasze mieli biały ala kredowy do pcb. A jakiś czas temu mieli tylko żółty.
                                    Kupiłem. Peatarda !!!!
                                    Toner odchodzi cały.

Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
                                    Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
                                    Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.

Skomentuj

Zamieszczone przez kondrax Zobacz posta
                                      Była dyskusja o termotransferze jakiś czas temu. Chciałem się podzielić.

Kupiłem papier w electropark we Wrocławiu do pcb. Zwasze mieli biały ala kredowy do pcb. A jakiś czas temu mieli tylko żółty.
                                      Kupiłem. Peatarda !!!!
                                      Toner odchodzi cały.

Także robiłem już sporo płytek ale nigdy tak ładnie nie odchodził mi papier.
                                      On jest z jednej strony matowy a od strony druku połyskuje.

Niestety nie znam nazwy lub producenta. Na ich sklepie sprzedają po 10 kartek za parę zł.
                                      Ale pierwszy raz mam ten żółty.
                                      Biały był ok ale często jakas ścieżka wymagała poprawy lakierem i papier się rozwarstwiał po namoczeniu. To odchodzi w całości.

Skomentuj

To ten sam papier co na aliepress?

https://pl.aliexpress.com/item/10pcs...a-3af9e665ae3c

https://pl.aliexpress.com/item/10-sz...3ad6iFc1GI&s=p

Skomentuj

Bardziej chyba wygląda jak ten z 1 linku.

Jedna strona jest połyskująca ale nie jak kredowy a druga matowa.

Może coś będzie widać.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X