Jestem ciekaw efektu końcowego.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez LubMich Zobacz postaTa mazda akurat nie jest mega nowa.... ale w tej marce zawsze była walka o niską masę.. zresztą tu jest roadster więc cudów z wygłuszeniem i tak nie będzie.. no i ostatnio przeznaczenie coraz bardziej zabawowe.. wydmuszki całkiem jeszcze nie zrobię.. odrobiny komfortu jeszcze chcę.. ale tylko odrobinę...
W mercu od dawna jest już manewr z powiększeniem zbiornika.. w bmw chyba tez..
Wysłane z mojego telefonu
Skomentuj
-
Nie.. tylko zastąpiłem stare maty filcowe.. matami kauczukowymi.. nie łapią wilgoci i sa lżejsze.. przede wszystkim jako izolacja termiczna... tunel od wydechu i skrzyni sie nagrzewa.. trochę akustyczna przy okazji.
Odrobina komfortu to pozostawienie jakichkolwiek mat i wykładziny [emoji23]
Z audio to podłączyłem przy okazji zakupiony mp3 grajek oryginalny od mazdy .. brakuje mu bluetooth.. ale obsługuje się go z kierownicy. Niby ma jakies wyjscie na iphona.. ale tego raczej nie wykorzystam.
Wysłane z mojego telefonuLast edited by LubMich; 25.02.2020, 00:57.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Cebanczyk Zobacz postaCo u góry ,reszta satori ?Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LubMich Zobacz postaNo jak byś poszedł w kierunku sba-741....
Wysłane z mojego telefonu
To by nie było Bliesmy :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz postaBedą fajne 3-way na dwoch niskotonówkach:
Skomentuj
Skomentuj