Zamieszczone przez Ariel616
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez Pteterycz Zobacz postaIrek będzie zadowolony?Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaDo mojego Scana berylowego to mu jednak brakuje, mniej więcej tyle ile wynosi różnica w cenie.
Skomentuj
-
trochę podłubałem:) dokończę po nowym roku
nie wiem jak to w realu wyjdzie:???: zobaczymy jak już fornir położę, ale chyba opcja z czarnym frontem.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LubMich Zobacz postaMiałem dodać... projektowanie cad/cam. Miało być jeszcze zasilanie do reszty.. ale odpuściłem... nie będę tego pchal do środka obudowy...
Skomentuj
-
Kable zrobione... mialem pewne opory z podłączeniem ekranu xlr do obudowy.. ale i tak jeden kanal przez rezystor 22 ohm zwiera do masy.. i tak zaleca datasheet...
Jak korzystam z wejścia rca musi być zwora pomiędzy minusem a ekranem xlr?
Jak by ktoś mógł mi potwierdzić .. str.25 oraz 35
https://www.apollonaudio.com/Icepowe...Og76WvansGya_9
Wysłane z mojego telefonu
Skomentuj
-
Nie musi być, masę już masz w jednym punkcie zlapana przez rezystor i to wystarczy.
- - - - - aktualizacja - - - - -
Zamieszczone przez Pteterycz Zobacz posta
Rockwool?
Czym to owiniete na pierwszym zdjęciu?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dragon Zobacz postaRockwool?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pteterycz Zobacz posta
Piotrek wełna mineralna (szklana) nawet przez materiał zawsze nieco pyli, szczególnie kiedy pulsacyjnie wali w nią ciśnienie akustyczne....
Trzeba było dwie warstwy miękkiego filcu zaaplikować albo ułożyć wełnę owczą gręplowaną.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dragon Zobacz postaNie musi być, masę już masz w jednym punkcie zlapana przez rezystor i to wystarczy.
Rockwool?
Owiniete owatą :)
Zamieszczone przez jaro4444 Zobacz postaPiotrek wełna mineralna (szklana) nawet przez materiał zawsze nieco pyli, szczególnie kiedy pulsacyjnie wali w nią ciśnienie akustyczne....
Trzeba było dwie warstwy miękkiego filcu zaaplikować albo ułożyć wełnę owczą gręplowaną.DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...
Skomentuj
Skomentuj