Zamieszczone przez jaro4444
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
Wszystko sie zgadza, tylko wrzuciles rozne zdjecia wysokotonowki, w tym jedno z bliesma bez wyrownania czasowego, stad moj komentarz.
Pod nowe paczki :)Last edited by jaro4444; 20.09.2022, 14:59.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postajak rozwiazana regulacja wysokosci?
gwint w plaskwoniku i sruba w gornej czesci?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Rosayo Zobacz posta
Chętnie zobaczę efekt końcowy :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez allure09 Zobacz postaCo to za fornir? Bardzo mi się podoba
Flip90 - obudowy celowałem 17 litrów. Ścianki są pochylone o 5 stopni front i tył. Na ten moment zastanawam się nad full seasem (tweetery już mam tj. SEAS 27TDC w wersji v2 i zakładałem do tego bambusowego seasa) lub drugi wariant to Vifa NE180 który głośnik absolutnie uwielbiam co do charakterystyki brzmienia na górę może jedwabny dayton audio albo scan speak hds :) zobaczymy.
- 2 polubień
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dzwoniec Zobacz postaNie na temat...Rosayo jesteś ze Złotnik w podkarpackim czy wielkopolskim?
Skomentuj
-
A ja pracuję nad obudowami dla bolta xlr i tym razem ops3 na mosfetach. Tak to wygląda:
tym razem ulepszyłem montaż kratek wentylacyjnych poprzez dociśnięcie ich ramką. Całość zostanie wylakierowana. Przy okazji dorabiam nowe pokrywy do gotowego już ops3 na bjt. Co by były tak samo ładne
a w międzyczasie klepiemy dla kolegi 3 way na daytonach.
Last edited by daniel69; 27.09.2022, 14:37.
- 4 polubień
Skomentuj
-
Zamieszczone przez daniel69 Zobacz postaA ja pracuję nad obudowami dla bolta xlr i tym razem ops3 na mosfetach. Tak to wygląda:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez daniel69 Zobacz postaA ja pracuję nad obudowami dla bolta xlr i tym razem ops3 na mosfetach. Tak to wygląda:
tym razem ulepszyłem montaż kratek wentylacyjnych poprzez dociśnięcie ich ramką. Całość zostanie wylakierowana. Przy okazji dorabiam nowe pokrywy do gotowego już ops3 na bjt. Co by były tak samo ładne
Skomentuj
-
Last edited by Flip90; 27.09.2022, 23:40.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
Majac wyciete otwory na glosniki przed sklejeniem, zastanawiam sie dlaczego nie zrobiliscie frezow lub zaokraglen od wew strony otworow na glosniki?
Skomentuj
Skomentuj