Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Panowie, miałbym proźbe o weryfikacje poprawności złożenia zwrotnicy.

Schemat

Zwrotnice

Skomentuj

Zamieszczone przez demolkaa
      a jeszcze pytanie jak bedzie wygladać ten czarny połysk z tej farby?? http://www.smartbay.pl/g8...price-DESC.html
      to zalezy jak i na czym polozysz :P
      VwMarcin, wszystko OK

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
        VwMarcin, wszystko OK
        Dzięki bardzo :wink:

Skomentuj

http://rapidshare.com/files/20136868...gi_STX_SCX.exe
          2 PDFy z plytkami do porownania

Skomentuj

csbiczek, no właśnie NIC nie brumi. Aż sam się dziwię.
            Znając życie to jak wszystko ładnie poukładam w docelowej obudowie i podłącze superekstra wypaśnymi kabelkami to pojawi się brumienie, buczenie i ch.. wie jeszcze co...

Skomentuj

GDN 14 SCX + GDWK PJ w wersji ekonomicznej
              czyli taniej sie nie da :P

Skomentuj

A właśnie że się da! :mrgreen:
                [IMG=http://img23.imageshack.us/img23/2300/dsc00138rn7.jpg][/IMG]

Skomentuj

DIY to DIY ... może nie budowanie ale ...

:mrgreen:

Skomentuj

Zamieszczone przez Warg
                    może nie budowanie ale ...
                    skad ja to znam!

[ Dodano: 2009-02-23, 20:53 ]
                    Zamieszczone przez Pawel S.
                    GDN 14 SCX + GDWK PJ w wersji ekonomicznej
                    czyli taniej sie nie da :P
                    Widze ladne niebieskie kondensatorki, identyczne mam w zapasach. Tez chyba wykorzystam w zwrotnicy.

Skomentuj

Zamieszczone przez Warg
                      DIY to DIY ... może nie budowanie ale ...
                      Kurde że ja na to wcześniej nie wpadłem, teraz jak bym dał fotkę to będzie plagiat.

Skomentuj

Zamieszczone przez keisan
                        A właśnie że się da!
                        tak, jak zrobisz to samo we wlasnym zakresie

Warg, u mnie juz koniec z taka produkcja... oddalismy butle znajomym
                        Zamieszczone przez pegelmesser
                        Widze ladne niebieskie kondensatorki, identyczne mam w zapasach. Tez chyba wykorzystam w zwrotnicy
                        MKT wiec na jakosci nie tracimy a kosztuje 1,5zl zamiast 4 :P

Skomentuj

Domek dla preampa nr 3 z audiotonu :) :) :)

Na to pójdzie szpachla, przód i tyl blacha jakaś grubsza 2, albo 3mm :] albo alu albo miedź - nic nie jest do końca wiadome xD

Skomentuj

cudny90, ciut duże mi się to wydaje :razz: I te lampy za bardzo schowane... Ale oczywiście kwestia gustu :razz:

Skomentuj

cudny90, ciut duże mi się to wydaje
                              Niieee, tam musi wejść cały układ preampa z trafem, selektorem, układem sterowania potkiem z silniczkiem, no i sam potek xD do tego jeszcze włącznik dotykowy i takie tam

A, czy lampy są schowane ... hmm od powierzchni podstawek 7mm Tak się tylko wydaje.

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90
                                Niieee, tam musi wejść cały układ preampa z trafem, selektorem, układem sterowania potkiem z silniczkiem, no i sam potek xD do tego jeszcze włącznik dotykowy i takie tam
                                a to co innego :razz: Myślałem że tylko trafo, zasilacz i preamp :wink: Ty masz podstawki do przykręcenia więc czemu ich nie dasz na górę?

Skomentuj

dlatego ja robie do tego pre robie obudowe zamkniętą identyczną jak do końcówki to takie małe lampki komicznie wygladają na wierzchu dużej obudowy :razz:

Skomentuj

No w sumie macie racje, komicznie troszkę wyglądają takie małe lampki, ale uuujdzie Gdyby nie to, że muszę tam zmieścić inne duperele to bym napewno zrobił mniejszą :]

A podstawki mam do przykręcenia, ale te "pierścienie" czy jak to nazwać, przez któe się przeciąga śrubeczki, które trzymają same podstawki są brzydkie ... taka srebrna blaszka :P Nawet po pomalowaniu by to ładnie nie wyglądało

Skomentuj

A ja kładę swój pierwszy fornir... , nie jest źle ale zawsze to pierwszy raz . Jak na razie zabrakło mi papieru ściernego , jasne że 300-400 da sie coś zrobić , 150 mi o wiele lepiej idzie.

[ Dodano: 2009-02-24, 22:12 ]
                                      ale jeden wniosek wyciągnięty... NIGDY WIĘCEJ OKLEINY ! Fornir drożej wychodzi ale efekt lepszy

Skomentuj

Tydzień ciężkiej pracy...

Skomentuj

Fajne "coś a'la avalony" :P

PS: Kto wypina tego wina :P

Skomentuj

Czaruję...
                                          X