Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

ja tez sie nudzilem

http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=14510

Skomentuj

Pawel S., widzę że nieźle się nudziło :razz: Masową produkcję zaczynasz? :razz:

Moje ostatnie małe zakupy:

i też się ostatnio nudziłem więc coś tam udało się poskładać:

sam preamp jest w wersji testowej dlatego taki jeżowaty :wink:

Skomentuj

Zamieszczone przez csbiczek
        Masową produkcję zaczynasz?
        jak bedzie zainteresowanie to myslalem o tym zeby PCB zamowic. wtedy wcale drozej nie wyjdzie a duzo szybciej

daniel69, co to za fornir? front to jakas okleina?

Skomentuj

terminale kupilem same plastiki i przylacza bo sa sporo ladniejsze... br podgrzalem i zrobilem zaokraglenie rowniez od srodka... bo i masowa produkcja wzmacniacza sluchawkowego mxm... jak pokazujemy masowke to i ja sie przylacze , jak zwykle zaczalem tyle projektow ze to glowa mala i nie ma kiedy cokolwiek doprowadzic do konca...

Skomentuj

daniel69 czym zaokrąlasz te br na wlocie? rozumiem, że na ciepło ale czym to formujesz? mi zawsze jakoś nie wychodzi :P

Skomentuj

Zamieszczone przez daniel69
              daniel69 czym zaokrąlasz te br na wlocie? rozumiem, że na ciepło ale czym to formujesz? mi zawsze jakoś nie wychodzi :P
              np butelka szklana :P nakładasz i grzejesz dociskając jednocześnie

Skomentuj

I na wykończeniu ....
                Wiem, że skopałem rogi michał mnie uświadomił :d
                Ale myśle, że jak na pierwszy raz nie ma takiej dużej kichy ??
                i nie wiem czy mam tam jeszcze pchać tego wytłumienia czy tyle wsystarczy ??
                oczywiscie to jest jeszcze nie oszlifowane

a tak w ogole to co zmienia zaokraglenie b-r ?

Skomentuj

Bartuś, zgadnij :shock:

Skomentuj

widze, że już zero respektu do mnie

nie wiem, po to aby zminimalizować dźwiek wydawany przez przelot powietrza??

Skomentuj

Nie ma to jak trzasnąć ZGADNIJ, TY napewno wiesz wszystko

Taki Br zmniejsza tarcie powietrza czyli pozwala uniknąć świszczenia jak już sie domysliłeś.

Skomentuj

Dzieki ; )

Skomentuj

Zamieszczone przez Rfck
                          Nie ma to jak trzasnąć ZGADNIJ, TY napewno wiesz wszystko
                          nie po prostu jak zauważa się to w niektórych coraz czestrzych przypadkach najlepiej podać wszystko na tacy.
                          Chłopaki myślenie nie boli :wink:

Skomentuj

A tak ogólnie jak te monitorki ??? Wiem, że to dla was codzienność ale ...
                            Jaka dostane rade na przyszłość żeby rogi były idealnie ?

Skomentuj

Zamieszczone przez Bartuś
                              Jaka dostane rade na przyszłość żeby rogi były idealnie ?
                              Nie spiesz sie :P.. w ktorym momencie je zjechales?

Skomentuj

ogolnie nie jest zle. otwory rowne, nic nie odstaje... dobrze jest :P

Skomentuj

Gdzie Ty skopałeś te rogi ? ja tutaj nic nie widzę, moze zrob fotkę z bliska.

Skomentuj

na fotce z bliska wygląda to tragicznie nie wiem nie to, że skopałem ale pewnie to że pierwszy raz w życiu miałem fornir w ręku troche kiczowatu przy szlifowaniu pozostałości forniru bo rysowałem przy okazji obok ściane a pod skosem było cieżko ; )
                                    nie mam się co śpieszyć bo stx dopiero wyprodukuje GDN 14/100 10 marca

Skomentuj

Zarys przyszłej obudowy do uniampa:

Całość oczywiście będzie na końcu piaskowana i malowana. Front z aluminium, a reszta z nierdzewki.

Skomentuj

Z grubsza wyszlifowane, cokół i góra jest jeszcze nie sklejona z resztą.

Skomentuj

funiax1, no no zapowiada się naprawdę fajnie , dla jakiego zestawu to jest domek?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X