Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez pharoh Zobacz postaSkoro maja lezec, to nie chcialbys mi pozyczyc woofera na tydzien ?:)
Muszę przyznać, że sam woofer jest dosyć ciekawy.
Zamieszczone przez waloos Zobacz postaI bingantowi na kolejny, niech machnie tym cacuszkom ładne budki
Skomentuj
-
Zamieszczone przez .3lite Zobacz postaU mnie na razie będą leżeć bo mam co innego do roboty ale kto wie co z nich powstanie w przyszłości :P
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LightSound Zobacz postaHmm widzę kolejny powód do tego by Cię szybko odwiedzić :) Egzotyk u nas, nie powiem :P
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaale tweeter nie za ladny :/ (na cos trzeba narzekac :p )
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaale tweeter nie za ladny :/ (na cos trzeba narzekac )
Skomentuj
-
Zamieszczone przez .3lite Zobacz postaA nie ma problemu Trochę tego się nazbierało w sumie...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LightSound Zobacz postaJakieś paczki do odsłuchu masz? :) bo kurka, jak będzie dalej taka pogoda, a w piątek mam urodziny, to chyba sobie prezent sprawie i zrobię dzień audio, nawet dziewczyna coś tam szykuje :P
Morel 728 Supreme + Seas Excel W18E001
Usher 9950 (lub Morel 338-ET bo jednak wolę Morela) + Usher 8948A
I "najgorszy" gotowy projekt który praktycznie został tylko do porównania z ciekawości (nie moja zwrotnica):
Seas 27TBFC/G + STX GDN-18-140-8-AWX
Do tego leży pełno przetworników do wykorzystania w przyszłości które chciałbym posłuchać (jak chociażby te Satori, Wavecory, Morele czy też zwykłe Founteki) więc ogólnie bym poczekał aż to wszystko ogarnę bo niestety teraz mam zawalone robotą i sesja na studiach.
Pamiętaj także, że mnie zazwyczaj na weekendach nie ma :( Mówiłem Ci to nie raz :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez .3lite Zobacz postaMorel 728 Supreme + Seas Excel W18E001
... Morel 338-ET bo jednak wolę Morela) ...
Tylko dlaczego nie ma tu zestawu do 3W?Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0
Skomentuj
-
Zamieszczone przez KonradRak Zobacz postaI jeszcze Satori! Uważaj żeby ktoś nie włamał się do domu. Bo już wielu ślinka cieknie na te diamenciki (nie wyłączając mnie!)
Tylko dlaczego nie ma tu zestawu do 3W?
Miałem zamiar robić pomiary w drugim mieszkaniu 80 km dalej gdzie w sumie mam zostawione większość przetworników ale musiałbym taszczyć ze sobą przyrządy pomiarowe (i w sumie tak będzie bo teraz zaczynają się wakacje więc i czasu więcej będzie by cokolwiek zrobić).
Skomentuj
-
Zamieszczone przez .3lite Zobacz postaA co chciałbyś wykombinować na nim?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postai nie wiem czy znajde cewke 6mH :/co to za filtr? nie da się inaczej go zastąpić? Bo 6mH to profanacja :)
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaLuszti, co myslisz o wzmocnieniu scianek w Twoim projekcie? Ja ciagle mam wrazenie, ze obudowa TL tej wielkosci z typowej plyty ( i to jeszcze wiorowki ) bez wzmocnien jest za wiotka.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LightSound Zobacz postaNo nie przesadzajmy? ile ma to szerokości? 20cm? owszem, drga, ale na tyle by się tym aż tak przejmować? Zależy co kto lubi, ale ja bym się nie przejmował.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaPrzywieziesz je na DIYshow?
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaLuszti, co myslisz o wzmocnieniu scianek w Twoim projekcie? Ja ciagle mam wrazenie, ze obudowa TL tej wielkosci z typowej plyty ( i to jeszcze wiorowki ) bez wzmocnien jest za wiotka.
a zeby bylo smieszniej. ta kolumna jest tylko wyzsza od tych na tonsilach co robilem wczesniej!
wiec wcale to az takie wielkie nie jest
Skomentuj
Skomentuj