Zamieszczone przez dj_zibi
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez dzwiedziu Zobacz postaPokaż środek.
Skomentuj
-
-
Zamieszczone przez hi_aro Zobacz postaTo znaczy że jest źle zaaplikowany.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez hi_aro Zobacz postaNie, to znaczy że oszczędzałeś na podzespołach. Hmm jaka szkoda, że popełniasz podstawowe błędy. Jeżeli planujesz robienie Accu 450 i będziesz miał to samo podejście, to będzie porażka.
Dla Twojej wiedzy trafo 1kW i 8x33000uF Kendeila... wiec to co ty masz to zabawka a nie zasilanie:)
Rozkręcę znów to zrobię zdjęcie:)Last edited by dj_zibi; 17.01.2014, 21:24.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dj_zibi Zobacz postaKolego urwałeś się z choinki nie traktuj innych jak gówniarzy a przynajmniej nie mnie? J
Zamieszczone przez dj_zibi Zobacz posta... olbrzymiego trafa i sporej ilości uF.
No i kolejne odstępstwo od oryginału, czyli jedno zasilanie dla obu kanałów.
Ta moja zabawka zdmuchnęła by twoją. Hihihi.Last edited by hi_aro; 17.01.2014, 21:29.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez hi_aro Zobacz postaStaram się Tobie pomóc. To Ty kreujesz się na guru, które nie przyjmuje uwag.
No właśnie, jak jest w oryginale i jak zaleca Pass? Dwa trafa na podwójnych mostach.
No i kolejne odstępstwo od oryginału, czyli jedno zasilanie dla obu kanałów.
Ta moja zabawka zdmuchnęła by twoją. Hihihi.
Dual Mono było... ale się zmyło na rzecz tego co jest...
Last edited by dj_zibi; 17.01.2014, 21:36.
Skomentuj
-
Nie mogę traktować Ciebie jak powietrze, ponieważ psujesz to powietrze, poprzez wypowiadanie ostatecznych opinii.
Nie zastanawiasz, się dlaczego tak jest? Dlaczego coś nie gra tak jak wszyscy opisują?
Jeżeli podaję Tobie fakty, odrzucasz je. Dlaczego? Bo mam kilka postów.
P.S.
Zainwestuj w rezystory Mills.Last edited by hi_aro; 17.01.2014, 21:40.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez hi_aro Zobacz posta
Bo kolega wyżej napisał to samo co ja. Bo może mam większe wymagania względem Basu? Bo mam wymagające kolumny? Bo z boku stoi świetny mocny wzmacniacz Ravena Który pod kątem jedynie Basu w moim systemie gra lepiej niż Aleph?
Z mojej strony koniec bo zrobi się zaraz Audiostereło...
Hahaha jest Mils jest Elpod...Last edited by dj_zibi; 17.01.2014, 21:45.
Skomentuj
-
zibi co to za profil radiatora ?, ja sobie zamówiłem C26260 ale pasowało by mi coś "dłuższego" (tak zeby te 30 kilka cm miał) a znowu KE300 ma strasznie długie żebra (8cm)
-------------------------
dopiero teraz widze że pewnie masz dwa obok siebie tak ?Last edited by bawolek; 17.01.2014, 21:46.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dj_zibi Zobacz postaBo mam wymagające kolumny?
Właśnie, każdy musi mieć swoje zdanie.
Zamieszczone przez dj_zibi Zobacz postaBo z boku stoi świetny mocny wzmacniacz Ravena Który pod kątem jedynie Basu w moim systemie gra lepiej niż Aleph?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez bawolek Zobacz postazibi co to za profil radiatora ?, ja sobie zamówiłem C26260 ale pasowało by mi coś "dłuższego" (tak zeby te 30 kilka cm miał) a znowu KE300 ma strasznie długie żebra (8cm)
Skomentuj
-
Panowie po co to wszystko, Ja także uważam że Bass w porównaniu do średnicy i góry odstaje lekko w Aleph 5 ale tak jest też w innych, z Passów zrównoważone jest to moim zdaniem w F5. Kolega słusznie zauważył dużo zależy także od aplikacji, prawidłowego PRE z tym też się zgodzę, myślę że Zibi roboty nie skopał robiąc go.... Kolega hi_aro jeżeli to Twój klon brawo świetnie wykonany.
Poruszyłeś temat E450, ja mogę powiedzieć śmiało że jak się tak zastanowię to nie słyszałem nic co gra lepiej od A5, a w zasadzie to od F5 (ten mi bardziej przypasował w moim systemie), robię E450 z małą nadzieją, że może da radę dorównać im. Zobaczymy co będzie, jak nie wracam jednak do klasy A i już nie kombinuje.
Skomentuj
Skomentuj