Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
    No to czas szerzej pozwrotkowac..
    Obraz został zmniejszony. Kliknij tutaj by zobaczyć obraz w pełnej rozdzielczości: 800x450px
    Majątek chyba na to wydałeś

Skomentuj

marian: sory, źle napisałem. Nie odpadnie tylko OPADNIE. Nie wiem co to za gabka ale jak jest gęsta to powinno być ok.

Skomentuj

Zamieszczone przez dragon Zobacz posta
        marian: sory, źle napisałem. Nie odpadnie tylko OPADNIE
        No to w takim razie kwestia tego, jakich wymiarów będzie miała ta kostka z gąbki, no i sama jej gęstość.
        Ale jeśli wysokość nie będzie przekraczała jej szerokości, to nie ma prawa opaść (jeśli panel będzie na ścianie).

Skłaniam się ku sufitowi, więc tutaj raczej opadanie nie wchodzi w grę.

Skomentuj

Zamieszczone przez benek161 Zobacz posta
          Majątek chyba na to wydałeś
          Sztukowanie zawsze mnie irytowało, więc trzeba było się spiąć i zamówić kilka potrzebnych elementów :)

Skomentuj

Marian, lepszy bałagan (czytaj rozproszenie) uzyskasz przyklejając kwadraty hdf'u nie w jednej płaszczyźnie a pod kątem w różnych kierunkach. Wiem, więcej roboty, no i fabryczne też są "na płasko". To taka tylko moja sugestia.

Skomentuj

Ja wiem, ale na bardzie "zaawansowane" projekty przyjdzie jeszcze czas :)
              Po za tym, to ma być 2 in 1.

Opis oryginalnych paneli:
              "Flexi Wood - to panele dedykowane do kontroli średnich oraz niższych średnich częstotliwości poprzez jednoczesne pochłanianie i odbijanie fal dźwiękowych. Ten system działania pozwala kontrolować nadmierną ilość energii akustycznej w pomieszczeniu, nie powodując przy tym efektu przegłuszenia. Brzmienie pomieszczenia pozostaje jasne."

Skomentuj

No to spoko, sam sie zastanawiam nad czymś między kolumny. Jak coś zrobisz i się sprawdzi to chwal się :-)

Skomentuj

Kto jak kto, ale Ty wierzysz w ten marketingowy bełkot? :)

Skomentuj

To lecimy
                    DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                      Kto jak kto, ale Ty wierzysz w ten marketingowy bełkot?
                      O tych panelach mówisz?

Skomentuj

O tym opisie :)

Skomentuj

A gdzie tam jest "marketingowy bełkot", w którym miejscu?

Skomentuj

jednak dedykowany walek do forniru daje rade, inna bajka niz klocek czy walek do ciasta :P chwila i docisniete pieknie i elegancko :)

Skomentuj

gdzie kupiles ten walek?
                              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez Pteterycz Zobacz posta

To lecimy
                                Marmurowy stół - i kapnięcia cyny niestraszne xD

Skomentuj

A propo cyny

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                                    gdzie kupiles ten walek?
                                    ebay.co.uk
                                    http://www.ebay.co.uk/itm/Woodworkin...item46088d004f

ja kupilem taniej swoj :) za 1/3 tej ceny. swietna sprawa guma twarda ale dostosowuje sie do forniru, nie slizga sie wcale tylko sztywno idzie i wielka sila nacisku przechodzi na walek, swietnie radzi sobie z krawedziami. Extra zakup jeszcze zainwestuje w profesjonalna "pile" do forniru czyli nozyk bo stanley radzi sobie ale pofesjonalne to 30sekund roboty ale i koszt 100pln

Skomentuj

Fajna zabawka :)
                                      Teraz sie zastanawiam czy go zastąpić z rodzimego rynku
                                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez konradzik88 Zobacz posta
                                        jeszcze zainwestuje w profesjonalna "pile" do forniru czyli nozyk
                                        nie lepiej frezareczka? ;]

Skomentuj

do debu sie nie nadaje, jest tak kruchy ze sie rozleci na strzepy. Mam frezarke od roku dostalem na urodziny a nigdy jej nie odpalalem musze sie nauczyc obslugi i powalcze

Skomentuj

Czaruję...
                                          X