O anodowanie możesz uderzyć do ciechan222 z cnc.info kilka razy już mi anodował blachy efekt zawsze pierwsza klasa efekt samej anody zależy glównie od rodzaju aluminium
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez krojo Zobacz postaO anodowanie możesz uderzyć do ciechan222 z cnc.info kilka razy już mi anodował blachy efekt zawsze pierwsza klasa efekt samej anody zależy glównie od rodzaju aluminium
Skomentuj
-
Ten aparat trochę podbija przy oglądaniu na żywo jest adekwatne do wskaźników. Przy wyłączonym zrobiłem ze ciemnej świeci :-)
Śmieje bo mi też zeszło długo, dzieci nie mam (jeszcze) ale moja kobieta ostatnimi czasy tez dużo czasu potrzebuje!DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...
Skomentuj
-
Wzmacniacz 2.1 na TDA7294, przyszedl z Chin :P Trafo z toroidy.pl tez juz jest :) Dzis zrobilem wstepne uruchomienie. Wszystko gra i buczy :) No wlasnie, dlaczego jest slyszalne delikatne brumienie w glosnikach? Moze podmiana kondensatorow przy mostku na jakies inne (zdj nr 5)?
Last edited by crimi; 31.10.2014, 09:30.
Skomentuj
Skomentuj