Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Fornir przyjechał... będzie zabudowa kabli do kompletu dla gościa od monitorków na Usherach.

Skomentuj

Jak to wychodzi cenowo z paczką tej wielkości?

Skomentuj

21zł przedpłata, około 30zł za pobraniem.

Skomentuj

Marian, pokaż jak ci się ten palisander będzie kładło i szlifowało. Miałem taki sam i te delikatne pofałdowania napsuły mi sporo nerwów. Chciałbym zobaczyć jak to ktoś z większym doświadczeniem robi i jaki efekt.

Skomentuj

To jest Heban 0004

Jeśli chodzi o lekkie fale, to wystarczy dokładnie wyszlifować.
            Ja jeszcze nie miałem tak pofalowanego forniru modyfikowanego aby były jakieś problemy.

Skomentuj

To zrób mi fotki po położeniu a przed szlifem. Jestem ciekaw na ile ci się uda rozprasować. Jak fornirujesz, wikol czy kontaktowy?
              Po zdjęciu patrząc głowę bym sobie dał uciąć że ten sam co mój. Słoje bardzo podobne. I bym był bez głowy
              Last edited by Micwoj; 20.11.2014, 14:23.

Skomentuj

Zamieszczone przez Micwoj Zobacz posta
                wikol czy kontaktowy?
                Wikolowy Soudal na żelazko.

Skomentuj

Skomentuj

aaa juz widzę, to obudowa na kable żeby się nie pałętały po pokoju
                    Last edited by kapelli; 20.11.2014, 16:34.

Skomentuj

Rysunek jest trochę niewymiarowy, ale nie chciało mi się dokładnie rysować.
                      To będzie za szafką RTV przy ścianie, środkowe dziury będą na kable od sprzętu a te z boku na listwy podłogowe i inne kable.
                      Góra będzie zdejmowana aby można było w tych kablach grzebać.

Projekt jest nie mój, ja tylko składam to do kupy

Skomentuj

Dawno, dawno pytałem jakby tu najlepiej dłubać kule. Nie to żeby dyskusja poszła na marne, w wolnym tempie ale powstaje następny projekt :)

Skomentuj

Nieźle nieźle

Skomentuj

20Hz załóż nowy wątek i przeniosę te posty, aby tu nie dopytywać :)

Skomentuj

Zamieszczone przez kapelli Zobacz posta
                              Ciekawość techniczna. Zaburza fale i robi odbicia jakieś napewno. Polecam przeczytać wywiad z konstruktorem Zeta Zero http://www.stereolife.pl/archiwum/wy...gula-zeta-zero,
                              swoją drogą facet jest właścicielem jednego z topowych studio nagraniowych w Polsce, fascynat dźwięku i DIY.
                              Dzieki za propozycje, ale po odsluchu jego kolumn, nie mam ochoty czytac jego wypocin o dzwieku.

Skomentuj

Czemu? Wielu ludzi jest zachwyconych i określa je jako światowy top. co z nimi nie tak?

Skomentuj

Sa gusta i gusciki. Mi sie nie podobalo, tak samo jak rok temu. Karykatura dzwieku, coz wiecej pisac. Do katowania wiezniow politycznych super zestawy, jeszcze tylko zapuscic jakies disko polo, co by to wygladu tych szkarad pasowalo i gotowe narzedzie tortur. Od samego patrzenia na to cos odechciewa sie sluchac :)

Skomentuj

Średnio mi się wydaje, że facet który robi z tego co słuchy mówią referencyjnie brzmiące płyty zbudował i reklamował swoim nazwiskiem coś co gra jak karykatura... ale nie słuchałem to nie wiem.

Skomentuj

Tak jak napisalem - kwestia gustu :) Zerknij na forum AS, to przeczytasz nie jedna podobna opinie, wiec nie jestem osamotniony w swojej opinii.

Skomentuj

Nie no spoko. Aczkolwiek ludzie z as to w wielu przypadkach kliki i znajomi królika. A ja bym ich wysłał na koncert jazzowy akustycznie, i ciekawe co by wtedy powiedzieli :)

Skomentuj

Nie na temat...
                                          Na AS niektórzy piszą że 27TBFC/G to kiler do 1.000zł, więc sorry :biggrin:

A tak po za tym, to "budowanie na ekranie" a nie spam post

Skomentuj

Czaruję...
                                          X