Spokojnie, przeciez nikt Cie nie wyzywa :) chcemy tylko dobrze poradzic.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaSpokojnie, przeciez nikt Cie nie wyzywa :) chcemy tylko dobrze poradzic.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ploter Zobacz postaNareszcie skonczony na nowych blatach
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Marios Zobacz postaTylko nie mów że, to stół warsztatowy tak odstawiłeś..
Zamieszczone przez swiety1337 Zobacz postana bogato ten stół, świeci się bardziej niż mój w jadalni
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ploter Zobacz posta
U góry sklejka szalunkowa. Podobno najmocniejsza
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaPo jednej, solidnej robocie wszystko sie porysuje :P
Fakt faktem że płyta meblowa i sklejka szalunkowa podrożały.... za to reszta jest z winklówki znalezionej na złomie.. parę groszy za kilo :PLast edited by ploter; 25.01.2015, 22:25.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez kapelli Zobacz postaPloter, a jak tam "Visatony", wszystko juz na cacy skończone czy cos przegapiłem?i żebym podszlifować spawy i walnąć wszystko na czarny mat
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaTak szpachlowana obudowa moze byc oklejona tylko klejem kontaktowym, bo wikol nie lubi szpachli.
Skomentuj
-
Ja nigdy nieuzywalem szpachli kolumnach pod fornir. Robilem tak, aby tego uniknac. Wikol to klej na bazie wody i aby dobrze trzymal, musi spenetrowac material. Sprobuj skleic dwie plyty wiorowe z okleina pcv, nawet troche zmatowane papierem. Nawet po kilku godzinach bedziesz mogl je rozkleic w rekach.
Skomentuj
Skomentuj