człowiek z takimi zdolnościami a tak niedaleko mnie.jak będa gotowe to chyba na odsłuchy wpadnę :wink:
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Sub już gra na razie w obudowie zamkniętej, szukam br 10 z malutkim kołnierzem ale chyba jednak wsadzę 7cm. Panel przedni złożony z dwóch 18 reszta normalnie. Obudowa uszczelniona wy szpachlowana itp. Fornir już powinien być jutro, zostanie pociągnięty lakierobejca bondexu na kolor tek a jak sie trochę ociepli to oczywiście lakier półmat z racji ze nie mam gdzie tego za bardzo robić. Co do gry w 40l sls`a 10 , gra bardzo fajnie w filmach potrafi zatrząść w muzyce przygnieść.
Skomentuj
-
pozwole sobie na offtopic
czuczu jak sie moto a1000 sprawuje ? zapraszam na moje forum http://www.a92x.cyberdusk.pl/ :wink:
Skomentuj
-
coś z innej beczki
witam
Ruszyłem z fabrykacją subwofera na tonsilu 30\120\1
będzie miał około 70 litrów i będzie groźny :)
zdjęcia z wczesnej fazy budowy przedstawiam niżej
w tym tygodniu może przyjdzie fornir i głośnik
obudowa z płyty 18mm
jak myślicie dokładać z przodu podwójną ściankę czy tylko wzmocnić w środku poprzeczkami
Skomentuj
-
No tak w sumie też coś tworzę,raczej dla relaksu i pod zamówienie.Ale na co inne chciałem zwrócić uwagę,lakier.Przewaliłem chyba wszystkie dostępne,od podłogowych po poliestrowe(fortepianowe) i jednak stwierdzam że w warunkach amatorskich nie do pobicia jest najzwyklejszy lakier nitro.No śmierdzi,wiem,ale efekty powalają.
Od tego momentu zapowiedziałem sobie że nie tknę innego produktu,tym się pracuje idealnie a efekty są nadspodziewanie zaskakujące.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S.a to dziwne bo ja mam taki sam i nie powiedzialbym ze jest bardzo twardy
Jedyna uwaga,olejcie proporcje rozcieńczania producenta,te 10 % niech se wsadzi...im wyższa warstwa tym bardziej trzeba rozcieńczać,do stosunku niemal 1 do 1-ego.Mam na myśli efekt super połysk,ale wtedy klękniecie przed skrzynkami.
Jak ktoś se mat życzy,no problems,motoryzacyjny,zakup talku i eksperymenty stosowne do gustu.
I jest jeszcze jeden plus tego lakieru,albo minus...po zabiegu jest miło,rano juz nie,łeb napitala,właśnie wróciłem z garażu i aż się boję co będzie rano,bom tak zakurzył że siwo było a wentyacji niemal zero :/
Skomentuj
-
djrobo, jeden kupiłem śnieżki w op. 0,2L.Wczoraj kupiłem z cieszyna bodaj, 1L za całe 15zł :lol:
Myślę że każdy będzie dobry byle by był znanego wytwórcy a nie jakiegoś prywaciarza.
Warstw ile?Ojej,nie liczyłem ale na tą parkę pójdzie ze 2L bo sie pospieszyłem i caponem nie zalałem porów.
Zamieszczone przez djrobonaprawde ladnie wyszlo!
[ Dodano: 2008-01-15, 18:26 ]
A dziś oklejanko jednej sztuki,frezara i otwory pod głosniki.
A że mi się zbyt lakier nie spodobał to dostał szlifierki,zastanawiam się czy matu nie walnąć.
Skomentuj
Skomentuj