Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

jak coś to był bym zainteresowany 2x16/50 plus do tego 2xsc10n

Skomentuj

No panowie nie będziemy w tym temacie handlu urządzać.... Jak coś to na priva.... A sprzedaż zaczynam od zaraz :-)

Skomentuj

Skomentuj

niezłe kongo :wink:

Skomentuj

warto po 16/50 przeskakiwac na sph 176 czy nię będzie większej różnicy ??

Skomentuj

no ja bym raczej dolozyl do STXa 18AKX

Skomentuj

no niby tak... ale totalnie postanowiłem zrezygnować z suba i potrzebuje czegoś co przynajmniej nasyci pokoik basem na tyle żebym nie zaczął znów o nim myśleć...

[ Dodano: 2008-02-21, 19:35 ]
                No i ku**s !! Niedawno kupiłem ampli które właśni się wysypało... ponoć to często spotykany przypadek. I tak oto muszę sobie kupić jakiś wzmak stereo i z nową konstrukcją kupa....

Skomentuj

fajna faktura tych GDNow
                  tylko jednak bedzie problem z frezami :neutral:

Skomentuj

tylko jednak bedzie problem z frezami
                    Proponuje frezy zrobić jakimś nożykiem, albo po prostu jakieś nierówne, a przykryć jakąś obręczą drewnianą

Skomentuj

PAWEL: http://home.comcast.net/~kidder/Audio/Auror/Auror.htm masz przeciez pierscien kopiujacy

[ Dodano: 2008-02-22, 15:04 ]
                      http://www.exquisiteaudio.com/baffle.html

Skomentuj

mIKI, masz więcej takich linków? Uwielbiam oglądać takie worklogi Duużo fotek i piękne wykonanie Jak coś, prosiłbym o wysłanie na pw

Skomentuj

wstawcie na forum ja tez popatrzę :)

Skomentuj

mIKI, tez myslalem o lozysku ale odpada bo cam kant ma za maly promien :/
                            musialbym iec frez o srednicy ok 4mm...

ale zaraz sie tym pobawie

[ Dodano: 2008-02-22, 20:08 ]
                            rozpracowalem je :mrgreen:

teraz poprostu wykonam takie cos frezem fi 6 a nastepnie wykozystam to jako wzorzec i skopiuje frezem z zalozonym lozyskiem na gorze

Skomentuj

ja zrobilem normalnie kolo a potem powoli frezareczka motylkil i wyszlo calkiem niezle:)

Skomentuj

no wlasnie tak bede musial zrobic (tylko ze od szablonu) bo zapomnialem ze przeciez frez ma 6mm a trzpien 8mm wiec zadnego lozyska tam nie zaloze ;]

Skomentuj

dokladnie tak jak mowisz

Skomentuj

nigdy nie miałem tego głośniczka (tonsilka 16) ale wygląda baaaardzo podobnie do 20/80/2 jeśli idzie o materiały.

Skomentuj

Pawel S., Będziesz zakładał na to jakieś pierścienie czy tylko wtopisz to w frezy?? No bo jakby nie było ja z kep`ami będę miał ten sam problem... :-/

Skomentuj

tylko frezy. to maja byc repliki TOTEM MITE ale z kilkoma zmianami

Skomentuj

jakimi zmianami ? :)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X