raven1985, pokaż przód ten układ na 1 zdjęciu to ten "wspomagacz" który kiedyś pokazywałeś na diyaudio? Będzie jakiś przedwzmacniacz czy sam potencjometr? Ogólnie podoba mi się Twój "szkielet", czekamy na gotową konstrukcję
Nie ma fontu :) To będzie sama końcówka mocy potków nie używam :) Przedwzmacniacz zrobiłem już jakiś czas temu selektor + regulacja głośności na mnożącym C/A LTC1590 płytka leży i się kurzy brakuje jeszcze wyświetlacza i kilku "detali" czy doczeka się finalizacji to zależy na razie do niczego nie jest mi potrzebny bo nie używam żadnych analogowych źródeł a regulacje mam w DAC cyfrową.
Ja też czekam :) Idą święta mam nadzieje że uda mi się nadrobić chociaż część zaległości :)
jakis czas temu stałem się szczesliwym posiadaczem jednego z prototypów Irka do przetestowania :)
zmiana pracy troszkę mi krzyzuje plany ale idą swieta.... i coś na pewno pogrzebię :)
Dokładnie, najlepiej wydłubać to co się da i rozrobić nową z większą ilością utwardzacza. Tylko pamiętaj lepiej rozrabiać małe ilości tak na oko 2 jak masz wprawę 3-4 „łyżki stołowe”, nie więcej bo nie zdążysz po szpachlować.
Dokładnie, najlepiej wydłubać to co się da i rozrobić nową z większą ilością utwardzacza. Tylko pamiętaj lepiej rozrabiać małe ilości tak na oko 2 jak masz wprawę 3-4 „łyżki stołowe”, nie więcej bo nie zdążysz po szpachlować.
Jeżeli jest taka sytuacja i szpachla miejscowo nie stwardniała, to należy ją dokładniej mieszać - to jest zazwyczaj przyczyna. Polecam do dużych powierzchni szpachlę natryskową (ok. 25-35zł za 400ml w spray'u), natomiast zwykłą jedynie do miejscowych zaprawek większych ubytków i nierówności.
---------- Post added at 18:59 ---------- Previous post was at 18:57 ----------
No jak na razie planuje lm3886, ale wiadomo ze te głośniczki połkną sporo więcej. Założenie jest takie że pomieszczenie i tak jest małe więc na razie taki napęd wystarczy a jak coś to zmieni się po prostu końcówki mocy w monitorach.
Skomentuj