Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Dobra robota :) Sam mysle troszke o wykonaniu czegos w podobie, bo mam troche golych scian, ktore psuja akustyke.
    Zastanawiam sie jaki wplyw na dzwiek bedzie mial rodzaj uzytego drewna? Jeszcze sie nie wkrecalem w ten temat, ale mysle, ze chyba jakies roznice powinny? A moze daloby sie zrobic cos w polowie jako dyfuzow i w polowie jako pochlaniacz?

Skomentuj

i cos innego na koniec dnia
      balem sie o palce. na szczescie tylko paznokiec ucierpal

Skomentuj

Nie na temat...
        cóż to za kolczyki ?

Skomentuj

Nie na temat...
          Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
          balem sie o palce. na szczescie tylko paznokiec ucierpal
          Ja ostatnio przy pracy w ten sposób prawie przeciąłem kciuka na pół wzdłóż

Skomentuj

TL dla Ushera 8948A+9950. Taper 12:1

Skomentuj

to pierscienie ozdobne dla pewnych glosnikow

Skomentuj

@mellowman

Skrzynie z głośnikami już osłuchane?
                Jak to gra? Możesz szerzej się rozpisać, będzie gdzieś umieszczony projekt?

Skomentuj

Zamieszczone przez mato_22 Zobacz posta
                  @mellowman

Skrzynie z głośnikami już osłuchane?
                  Jak to gra? Możesz szerzej się rozpisać, będzie gdzieś umieszczony projekt?
                  To zdjęcia z dziś. Budowa postępuje w swoim rytmie. Odsłuchy prawdopodobnie w przyszłym tygodniu.
                  Projekt będzie umieszczony gdzieś, o ile będą wykonane sensowne pomiary. :)

Skomentuj

Obudowa była mniemam liczona? Ktoś że tak ujmę "dokładał" się do powstania projektu?
                    Troszkę słyszałem o 48A iż w TL nie grają zbytnio basem. Jeśli się to nie potwierdzi to było by przyjemnie wykonać taką kolumnę.

Skomentuj

Zamieszczone przez mato_22 Zobacz posta
                      Obudowa była mniemam liczona? Ktoś że tak ujmę "dokładał" się do powstania projektu?
                      Troszkę słyszałem o 48A iż w TL nie grają zbytnio basem. Jeśli się to nie potwierdzi to było by przyjemnie wykonać taką kolumnę.
                      :)

Skomentuj

pawel - do tych z telewizora?:)

Skomentuj

nie nie. do drozszych i duzo lepiej grajacych

Skomentuj

mellowman, nie przesadziłeś z taperem? Ile tam jest? 6sd:0,5sd?

Skomentuj

"to je amelinium" mowili... "tego nie pomalujesz" mowili...
                              a tu niespodzianka :p

Skomentuj

Ładnie wyszło. Zdradzisz "warsztat" ? No chyba że zlocone w lakierni proszkowej :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                  "to je amelinium" mowili... "tego nie pomalujesz" mowili...
                                  a tu niespodzianka
                                  To proste, trzeba mieć tylko farbę amelinową :flapper:

Skomentuj

Zamieszczone przez dzabij Zobacz posta
                                    Zdradzisz "warsztat" ?
                                    pare postow wczesniej bylo zdjecie z frezowania
                                    malowane sprayem strukturalnym do zderzakow. 2 warstwy - pierwsza gruba podkladowa, druga wykanczajaca. minus to miekka farba. trzyma sie normalnie. zadnego podkladu

Skomentuj

Nie wiem czy tu pisać, ale muszę się jakoś wyżalić przez to, że dzisiaj kupilem złą płytę główną do mojego procka do budowanego diy media center. Żeby poprawić sobie humor zacząlem poszukiwań jakiegoś wąskiego wzmacniacza i udało mi się kupić taki bajerek http://allegro.pl/luxman-l-114a-wzma...402621486.html w pełni sprawny w idealnym stanie za 230zł :) Teraz tylko trzeba znaleźć czas i zmontować jakieś monitorki....

Skomentuj

A ja dzisiaj zrobiłem spód obudowy do pre. Alu 3 mm

Skomentuj

tez dobry pomysl na chlodzenie
                                          mi chodzi po glowie HEX

Skomentuj

Czaruję...
                                          X