Paweł dla jakiej wys. obudowy będziesz robi pomiary zwrotki ? myślałem nad czys w deseń http://diyaudio.pl/showthread.php/18...C3%B3%C5%82wik tzn. podstawki
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Nie na temat...Zamieszczone przez piglet11 Zobacz postaBędzie można wpaść na odsłuchy w październiku?Zamieszczone przez Jimy-Adi Zobacz postaNiemal identyczne pytanie zadalem w PW :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez preso Zobacz postaPaweł dla jakiej wys. obudowy będziesz robi pomiary zwrotki ?
chyba 30cm
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Trol. Zobacz postaPierwsze odsłuchy
Skomentuj
-
Zamieszczone przez tomq88 Zobacz postaTo docelowe ustawienie kolumn wzgledem słuchacza, który siedzi przy biurku?
Jeśli uzbieram na telewizor to biurko przestawię pod okno obok sofy, a TV powieszę na ścianie tutaj gdzie monitor :glare:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaMarian, z monitora tl juz sluchales?
Jednak na taki monitor TL się szarpnę gdy będę miał mniejszy głośnik.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dj_zibi Zobacz postaBeyma 12br70?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ruffpl Zobacz posta
Skomentuj
-
Zamieszczone przez etaks Zobacz postaWg mnie przydałaby się maskownica bo jakoś mi nie pasuje głośnik do obudowy ale to tylko moje zdanie.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Adzik94 Zobacz postaLepiej pasowałby STX? Hehe żart. Membrana mogła by być węglowa albo czarna pasująca kolorystycznie do obudowy. Np jak w FC od STX-a
Skomentuj
Skomentuj