Zamieszczone przez eustachy
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez AdamAudio Zobacz postaEfekty sylwestrowego dłubania...
Skomentuj
-
Nie wiem czy powinienem to wywalać na światło dzienne ale chciałbym przestrzec przed korzystaniem z serwisu DragonsHead. Ponownie trafił do mnie rusek 12" o którym wspominałem w tym temacie, tym razem kurier go przywiozl z ponownej naprawy. Wysłany był ponieważ po regeneracji cewka ocierała dosyć solidnie już przy małych ruchach membrany. Gdy serwis dostał głośnik to się pytał co z nim jest nie tak, co już było dziwne. Stwierdzili że jest źle poklejony, o ocieraniu cisza. Gdy go dostałem głośnik dalej ocierał i jedyne co było poklejone to kopułka... W końcu sam go rozebrałem i się okazało że cewka jest po zewnętrznej stronie pobrudzona klejem do zawieszeń. Po zabawie z drapaniem tego świństwa i ponownym wycentrowaniem całości w szczelinie głośnik wrócił do żywych i puki co jest ok. Trochę już różnych serwisów przerobiłem ale tak amatorskiego podejścia jeszcze nie widziałem. O nerwach moich i sprzedawcy już nawet nie mówie...
ps. jako pozytyw sprawy mogę tylko dodać że zrobili ten ponowny "serwis" za free.Last edited by dragon; 02.01.2014, 21:06.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaPloter, a po co Ci ten wiejski odpust?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ploter Zobacz postaA od kiedy maskownica CNC która jest w postaci znaczka RE jest wiejskim odpustem ?? W/g Ciebie pewnie brak byłby lepszy ale co na to graty w bagażniku (subik do auta) a najtańsza maskownica to moim zdaniem jeszcze większa wiocha....
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaDla mnie 99% zabudowy car audio wyglada okropnie i odpustowo
Duża część instalacji jest wykonana naprawdę profesjonalnie i gustownie, zazwyczaj idzie to w parze z kwotami wydanymi na przetworniki i wzmacniacze.
Skomentuj
Skomentuj