Pytanie o 7100 - skad macie modulki wzmacniaczy, polujecie na ebay'u na gotowce, czy moze trawicie / skladacie od zera?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez dzwiedziu Zobacz postaZ tymi strunami to jak z black gate n.
Wyschnięte, katowane, wyluty i niewiadomo co jeszcze - a porządane i wycenione :-)
Po co grać na starych strunach skoro można grać na nowych (lub innych, droższych), dzięki którym dźwięk będzie lepszy.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez .3lite Zobacz postaJaskiniowiec z AS je zaprojektował (PCB) i robi gotowe końcówki - od niego możesz też kupić.
Korci Cię też? :P
Bylem ciekaw jakiego macie dilera
Mozecie mi na PM poslac widelki kosztowe PCB i PCB zlozonej, koncowki?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez freedi Zobacz postaI proszę bardzo;są i fotki naszych wypocin
a tak szczerze to zazdrość mi tyłek ściska jak patrze na te klocki :thumbup:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz postaMozecie mi na PM poslac widelki kosztowe PCB i PCB zlozonej, koncowki?
Skomentuj
-
7100 dopiero mam w trakcie lutowania pcb i do uruchomienia potrzebuje trafa i radiatorów.
5000 mam na "chodzie"
Z tym że kolumny jakie narazie posiadam to dali concept 6.
Dół i średnica grają dobrze ale górą sypią.
Jak skończę napęd to się zabieram za kolumny na miarę tych klonów.
Dla tego mi zależało żeby u frediego obsłuchać te dwa klony na czymś lepszym.
Skomentuj
-
Ok nie śpieszy mi się, tym bardziej że w domu jestem tylko na weekend i to też nie zawsze. Póki co każdą domową chwile poświęcam kolumnom to czasu i tak bym nie miał. Jak je skończę to będzie luźniej, wtedy moglibyśmy się jakoś zgadać. Mógłbym przytargać to co mi wyjdzie, może udałoby się trochę posłuchać :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez gi Zobacz postaDo tego dojdzie oczywiście tył więc będzie podobnie jak w moich (a właściwie już brata) Ellama-XT (choć kształt jest lekko zmieniony):
:-)
Aha proporcje całości wychodzą właśnie +/- 1 x 1.5.
Poza tym IMO brzydkim wycięciem z tyłu, piękne kolumienki. A jak to gra? Jeśli można tu spytać.
Skomentuj
-
Nie na temat...Panowie odnosnie tych Infinity to przesadacie - po pierwsze te kolumny (w szczególnosci tw ) dają specyficzne granie - ciężko osiagalne przez inne przetworniki - albo sie w nim zakochuje od razu albo po prostu jest człowiekowi wybitnie obojętne.
Co do WF te bety na dole to też bardzo fajne przetworniki - szybkością, atakiem biją SS Revelatory itp konstrukcje ( w mojej opini).
Po 3 skąd wiecie ile kolega za nie zapłacił - czasem można ustrzelić taką perełkę za nieduży pieniądz :)
Skomentuj
Skomentuj