Zamieszczone przez lklukasz
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
jak nie , jak tak.. Można dokupić http://tablica.pl/oferta/maskownice-...ow-IDgSO7.html
Tonsil zawsze miał oddzielnie maskownice i kratkę co dawało niesamowitą elastyczność wyboru :-)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Marios Zobacz postajak nie , jak tak.. Można dokupić http://tablica.pl/oferta/maskownice-...ow-IDgSO7.html
Tonsil zawsze miał oddzielnie maskownice i kratkę co dawało niesamowitą elastyczność wyboru :-)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez csbiczek Zobacz postaPloter co do Twojej maskownicy to takie logo na cnc będzie fajnie wyglądało a żeby było praktyczne dodasz od wewnętrznej strony jakąś siatkę i będzie miód malina No i już nikt się nie przyczepichyba ze wyciąć to na pleksie podświetlić ;D ledami niebieskikmi oczojebnymi i pod spód siatka
PS widziałem blachę oczkową w castoramiestyknie ??
Skomentuj
-
Zamieszczone przez rumunn95 Zobacz postapogromca rob ta maskownice ze swojego projektu
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ruffpl Zobacz postamonitor jest nad wyraz malutki
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaFountek taka popierdolka przy TB
---------- Post dodany o 18:04 ---------- Poprzedni post o 14:36 ----------
No, a u mnie to po staremu, dalej labirynty...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaFountek taka popierdolka przy TB :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaFountek taka popierdolka przy TB
Mam prośbę do Ciebie... Dałbyś radę zrobić jakieś "najs foto" z bliska tym TB - i coś napisać więcej o nich ? ( Coś takiego jak zrobiłeś z AWX-ami jak wyszły ) Cena tych TB jest śmieszna i wyraźnie zachęca do kupna. W połączeniu z jakimś Wavecor'em można strugać fajne budżetowe monitorki.
Skomentuj
-
Nie bardzo wiem gdzie wrzucić, ale może komuś się przyda:
Satori Two – Monitor (... click ...)
Całkiem ciekawy nowy projekt Pana Görana monitorów 12-19l na:
SB Acoustics Satori MW16P-4
ScanSpeak D3004/602010Last edited by gi; 05.01.2014, 23:34.
Skomentuj
Skomentuj