Boki świetnie się prezentują ale trochę razi patrząc z boku krawędź tej czarnej płyty i łączenie frontu z górą. Traktowałeś to szpachlą czy nie?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Boki świetnie się prezentują ale trochę razi patrząc z boku krawędź tej czarnej płyty i łączenie frontu z górą. Traktowałeś to szpachlą czy nie?
---------- Post dodany o 12:08 ---------- Poprzedni post o 12:06 ----------
Jak pisałem zdjęcia robione były telefonem.
Skomentuj
-
-
Toroidy są już coraz gorsze, ich robienie na odczepnego zwykłych transformatorów to kpina z klienta.
Od pewnego czasu każdy ich transformator w wersji zwykłej po prostu buczy, płacisz jak za nie wiadomo co ale i tak buczy - teraz musisz kupować "supreme" z tą puszką aby w miarę dobrze działał (o cenie to nawet nie wspomnę). Pewnie za jakiś czas będzie wersja "gold" z innymi duperelkami i tylko z nimi buczeć nie będzie.Last edited by lklukasz; 28.02.2014, 23:37.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Rfck Zobacz postaCo z tego będzie borys ? bo ja właśnie też będę dłubał na daytonie.
A paczka juz zjadlem :P
dj_zibi
Heh do mnie juz 2 miesiace ta koncoweczka idzie sam jestem ciekaw jak sie spisze.
Lepiej chyba bylo by zamowic ta wersje od LJM, nawet na przewlekanych elemntach.i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/
Skomentuj
Skomentuj