Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Jimy-Adi Zobacz posta
    piotr f. o wylocie nie zapomniales ?
    Może to BR.
    A jeśli TL to bardzo dobrze, ponieważ po fornirowaniu robi się frezy / otwory a nie przed :)

Skomentuj

Pancerne odkurzacze, też taki miałem tylko biały :)

Skomentuj

Witam panowie otwory jutro, zrobie zdięcia, a odkurzacz i ręcznik mają swoje lata :biggrin:

Skomentuj

Witam nadszedł czas abym i ja coś pokazał. A mianowicie będzie to obudowa wzmaka Ale co i jak i po co opiszę po całkowitym wykonaniu

Skomentuj

Gitarowiec?

Skomentuj

Zamieszczone przez SowaZ Zobacz posta
              Gitarowiec?

Nie mówić wprost to wzmak nie będzie mały z racji tego że będzie w nim wzmak od suba, wzmak od kolumn:), no i oczywiście dac i kilaka innych układów dlatego obudowa ma być spora.
              Last edited by andiandi2103; 27.03.2015, 08:36.

Skomentuj

Przy tylu urządzeniach (i jeszcze DAC) w jednej obudowie to proszenie się o kłopoty.

Skomentuj

Zamieszczone przez thomas Zobacz posta
                  Przy tylu urządzeniach (i jeszcze DAC) w jednej obudowie to proszenie się o kłopoty.
                  Tak ci się tylko wydaje na wszysto jest sposób:)

Skomentuj

Myślałem na początek o prowadzeniu masy, DAC bardzo podatny na zakłócenia.. Ale ja się może nie znam :)

Skomentuj

Zamieszczone przez thomas Zobacz posta
                      Myślałem na początek o prowadzeniu masy, DAC bardzo podatny na zakłócenia.. Ale ja się może nie znam
                      A jak masz urzadzenia w 3-4 obudowach oddalonych os siebie i polaczonych siecia przewodow to myslisz poblem z masą nie istnieje? Jest i to wiekszy.

Skomentuj

Witam, dziś następny kroczek do przodu.

- - - - - aktualizacja - - - - -

A odkurzacz jest z 1974 r.

Skomentuj

Zazdroszczę domu, garażu i podwórka... no i pogody do pracy :)
                          Odkurzacz też pamietam. Jak bylem mały to się na nim jeździło.
                          Last edited by ruffpl; 27.03.2015, 19:20.

Skomentuj

Zamieszczone przez brencik Zobacz posta
                            A jak masz urzadzenia w 3-4 obudowach oddalonych os siebie i polaczonych siecia przewodow to myslisz poblem z masą nie istnieje? Jest i to wiekszy.
                            No zobacz.. mam dac, wzmak obok, źródło, i jakoś nie mam z tym problemu.
                            jeżeli Twoim zdaniem kol. brencik pomysł pakowania wszystkiego do jednej budy jest super, to znaczy że pewnie tak jest:)
                            I tu już nic nie piszę, pozdrawiam
                            hej.

Skomentuj

Skomentuj

Twoje 3-way?
                                Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Tak .

Skomentuj

Kostka elektryczna ? Czy tam jest na pewno miedziany styk :)?

- - - - - aktualizacja - - - - -

Zamieszczone przez piotr f. Zobacz posta
                                    A odkurzacz jest z 1974 r.
                                    To sie sprzęt nazywa a nie teraz się rozpada w rękach :)
                                    Jak zaklejacie tam szczelnie otwory że wam nic nie leci do środka ?

Skomentuj

Zamieszczone przez Rfck Zobacz posta
                                      Kostka elektryczna ? Czy tam jest na pewno miedziany styk ?
                                      Kostka :) Bardzo wygodne rozwiązanie .
                                      Pewnie stalowe a co za różnica na takiej "długości" :)

Skomentuj

Pewnie że wygodne Tylko coraz więcej na forum o cudach w kondensatorach itp itd także kostka elektryczna dla wielu będzie zdegradowaniem dźwięku

Skomentuj

I co teraz:???:

Skomentuj

Czaruję...
                                          X