Właśnie, co do cen zależnych od IP, wiecie jak można dostać się na tą stronę przez polskie proxy, bo w US ta strona jest ciągle : "In order to perform site maintenance, our online shop has shut down temporarily. We apologize for the inconvenience and ask that you please try again later."
Poszukaj w google jakiejs strony do zmieniania proxy(nie pamietam nazwy)/ wybierz kraj (czesto jest kilka do wyboru bez logowania sie, czy oplat za dostep) i wklej do niej twojego linka
Jak tylko jakiś model SBA przestaje być dostępny w audiowitowa to zaraz cena idzie w górę. Wkurzające jest takie spekulowanie. Albo obniżki żeby wypchnąć jakiegoś bubla.
Chciałem po prostu usłyszeć tak zachwalanego wavecora.
Teraz po twojej wypowiedzi SB26 podrożeje ;D
Właśnie zastanawiam się nat XT25SC90-04 kupić do jakiegoś małego zestawu. Nie chciałby ktoś parki? Bo jak zamówię 4 głośniki to jest 2,5$ taniej więc wychodzi 72zł za głośnik.
Chciałem po prostu usłyszeć tak zachwalanego wavecora.
Teraz po twojej wypowiedzi SB26 podrożeje ;D
E tam, 27TBFC niby taki hi-end a zobacz, trzyma swoją cenę.
Jak przestaną kupować Wavecora to znów potanieje :)
Wavecor jest spoko, ale teraz po podwyżce już bym wolał wziąć HDS-a, nawet z ciekawości gdyż go nie słyszałem.
W dodatku zobacz jak wyglądają Wavecory a jak Scany, albo nawet ten SB26 :)
Jeśli tak bardzo chcesz posłuchać tego Wavecora, to ja w niedalekiej przyszłości będę go sprzedawał... ale jak na razie nie mam pomysłu co kupić na wymianę.
Tak się składa że mam HDSa, wavecora, 27TBC/G, SB26STC, 29RDC i inne więc mogę zrobić porównanie
To od razu porównaj te wszystkie do Revelatora 970000.
Ja go słyszałem w Xavianach, dla mnie jeden z najlepszych dźwięków (choć były przecież droższe konstrukcje na AS).
A jeśli nie ma porównania, to dobrze, przynajmniej nie będę sobie tymi tańszymi zawracał głowy tylko od razu kupię Revelatora.
Ten ss to poziom SB29 oraz HDSa tylko cieplejszy, lagodniejszy i mniej detaliczny.
SB29 słyszałem, grał ale jako takiego szału nie było, a źródło i wzmacniacz był dobry.
No to ja już nie wiem ile trzeba wydać na głośnika aby znacznie przebić:
Ciepłego i łagodnego właśnie szukam, ale mniej detalicznego nie chcę.
Ten ss to poziom SB29 oraz HDSa tylko cieplejszy, lagodniejszy i mniej detaliczny.
Mam trochę inne zdanie:) Jest łagodniejszy ale detalicznością na pewno nie jest na tym poziomie co hds i 29rdc :) Nie mniej przy dzisiejszych cenach tu na forum, patrzymy przez pryzmat cena/jakość, aby ten stosunek był najwyższy i sb i dzisiejszy peerless chyba leją do 400zł wszystko dookoła takie mam wrażenie. Oczywiście zajrzymy na audiofilskie as i tam będzie harpia, która 27TBFC/G uznaje za głośnik najlepszy do tysiaka, wielu pisze to samo. Tam też jesdnym z "Bogów" jest nadal XT25 której nie da się słuchać poniżej 3-3,5kHz, ale ludzie ją uwielbiają..
Skomentuj