Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaNa wykonczenie olej poleci?
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postamarian, pora zainwestowac w suwmiarke!
A jak inaczej byś pokazał na zdjęciu jednocześnie frez i ile jest mm?
Suwmiarką się nie daLast edited by marian; 10.07.2015, 19:11.
Skomentuj
-
Dziś w końcu częściowo skończyłem wsadzanie Uniampa wraz z selektorem i sterowaniem pilotem we własną obudowę.
Nie obyło się bez zonka w postaci niezltuowanych wyprowadzeń motopotka na płyce, godzinę mi zajęło dojście od tego że jednak Irek też może się walnąć i coś pominąć :) myślałem, że to moja pajęczynka..
Brakuje:
- nóżek aluminiowych
- gałki aluminiowej
- na froncie będzie plexi czarne stąd ten otwór
- wierzch też będzie ale jeszcze się zastanawiam czy plexi na dystansach czy sklejka podobnie polakierowana z zaokrąglonymi krawędziami górnymi oczywiście czy jedno czy drugie będą otwory wentylacyjne dla radiatora
Aluminium kumpel miał mi dotoczyć ale się za późno obudziłem, a on wyjechał w piątek rano
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaPrzymiarka głośników
wszystko nabiera wtedy wyglądu...elegancko marian :thumbup:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez kapelli Zobacz postaZwrotnica któraś z forum czy jeszcze inny wynalazek?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez malikowy Zobacz postaBrakuje:
- nóżek aluminiowych
- gałki aluminiowej
- na froncie będzie plexi czarne stąd ten otwór
- wierzch też będzie ale jeszcze się zastanawiam czy plexi na dystansach czy sklejka podobnie polakierowana z zaokrąglonymi krawędziami górnymi oczywiście czy jedno czy drugie będą otwory wentylacyjne dla radiatora
- - - - - aktualizacja - - - - -
Zamieszczone przez marian Zobacz postaPrzymiarka głośników:
bo widać płytę
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Rfck Zobacz postaBr niedociśnięty czy poniosło Cie z obróbką otworu?
bo widać płytę
Skomentuj
Skomentuj