Zamieszczone przez dragon
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez scythe1123 Zobacz postaCoś w końcu kleję w wolnych chwilach.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dragon Zobacz postaDAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...
Skomentuj
-
update: po karkołomnych kombinacjach z pomiarami w małym pokoju i zgraniem całości, zaczyna się pojawiać uśmiech na twarzy przy słuchaniu :)
Wcześniej miałem pojedyńcze faitale na filtracji wyciętej żywcem z OBL-15 i dokleiłem resztę pasma do basówki. Wiem, nie tak się robi, nie o to chodzi. Chciałem sprawdzić oryginał na basie od Troelsa czy to jest takie fajne i w moim odczuciu był niedosyt, w zależności od tego jaki gatunek muzyki był grany to czasami brakowało sporo. Dopiero doklejenie drugiego faitala i użycie konfiguracji 3,5way przy czym satori z rdnc połączone pasywnie, reszta aktywnie, pozwoliła na uzyskanie zadowalających wyników.
Chociaż do celu jeszcze DUŻO pracy nad tym zestawem, siedzę łykam leki, słucham i zaczyna mi się już podobać to co słyszę... a może to przez te leki ?
- 1 lubię
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dragon Zobacz postaupdate: może to przez te leki ?
- 1 lubię
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez dragon Zobacz posta
"Po upojnej nocy ze słonicą, mrówek ledwo żywy kładzie się pod drzewem.
Podchodzi do niego kolega.
- Coś taki wypompowany?
-Wiesz, buzi, dupci, buzi, dupci, a kilometry lecą."
- 1 lubię
Skomentuj
Skomentuj