no to miałbym co kupić na pełne kino 7.1 ;p tylko jak to gra, kwestia zwrotnicy itp., a z tym pewnie kiepsko będzie. or razu był wziął 5 sztuk najbiedniej.
Ja zrobie monitorki tzn tak wlasciwie mam juz gotowe obudowy, na 8 ohmowej wersji, i podlogowki na 2x4 ohm ( z parametrow raczej na basie lepiej zagraja 4 ohmowe - qts, fs minimalnie nizsze)
kupilem na innych aukcjach tc26, podzial aktywny zrobie.
Teraz bede na monitorkach sluchal a jak zrobie kiedys te podlogowki to na nich a monitorki sprzedam albo cos.(mam juz wstepnie obudowy poskrecane z czego jedna prawie do wykonczenia juz)
Myslalem nad kinem ale niemam na tyle pieniedzy zeby porobic wzmaki do tego,a i tak mam 17'' monitor to... takie kino jak...
Ale warte to coś? Jeśli Paweł zechce to mogę kupić kilka (5-7 dla siebie plus ze 2 by u Ciebie zostały) do zabwy w połączeniu z jakąś sensowną kopułką koło 100zł/szt tylko czy jest sens kombinować z tą Vifą?
Jasne, że jest sens. Przecież nawet STX 14 kosztuje więcej. Miło by było gdyby ktoś zwrotnicę zaprojektował, najlepiej z tą kopułką za 30 zł z innych aukcji gościa :)
jak cos kombinowac to tylko z ta kopolka
mam 4 wooferki z seri TC ale wieksze. tanie ale wcale zle nie graja
jutro pogadam z kolega i moze uda sie namowic go na kino "dla rodzicow" :P
A ja zakupiłem 10 sztuk 4 kopułki, 4 woofery 8ohm i dwa 4 ohmy :) Na więcej szkoda mi kasy... A kuszą jeszcze ze dwie kopułki Ale akurat kopułek jest jeszcze sporo, za to wooferki 8 ohmowe zaraz znikną :P
Zamieszczone przez Pawel S.
jak cos kombinowac to tylko z ta kopolka
Popieram :)
Zamieszczone przez dolphin123
Bo przykladowo jak tonsil 13 40 2 to nie bede sie w nie pchal
Ale za tą cenę? Toć tonsil jest prawie dwa razy droższy Nawet STX 14 minimalnie droższy...
Kiedyś A.Kisiel zrobił taki zestaw do kina link1link2link3 . Te Vify różnią się tylko ścięciami na koszach, parametry mają takie same. Tylko czy ta kopułka (TC20) jest nadal do zdobycia?
Jak myślicie- te vify zagrają porównywalnie z 14scx + pj ? Zastanawiam się czy nie zakupić parek i nie zrobić monitorków do kompa na tym, tylko czy jest gdzieś zwrotka koledzy do tegoż zestawu?
Skomentuj