Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

tanie vify TC z allegro

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

tanie vify TC z allegro

http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=2597076 - 120zł (+przesyłka) za komplet Vif TC nie jest głupią propozycją na budżetową konstrukcję

30zl szt nie glupie:) do czego je porownac mozna ?

Skomentuj

niewiem ale za taie pieniadze i tyle sztuk to nawet bym sie nie zastanawial tylko bral :lol:
      gdybym tylko mial kase :cry:

Skomentuj

Niedługo na forum pewnie będzie wysyp konstrukcji na tych vifkach Sam się skusiłem na kilka sztuk. Zobaczymy co to będzie.

Skomentuj

http://www.allegro.pl/item786859437_...y_pilotem.html

Uważam za naprawde warto,ze tez komus nie szkoda go sprzedawac:)

Skomentuj

no to miałbym co kupić na pełne kino 7.1 ;p tylko jak to gra, kwestia zwrotnicy itp., a z tym pewnie kiepsko będzie. or razu był wziął 5 sztuk najbiedniej.
            ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19

Skomentuj

Ja zrobie monitorki tzn tak wlasciwie mam juz gotowe obudowy, na 8 ohmowej wersji, i podlogowki na 2x4 ohm ( z parametrow raczej na basie lepiej zagraja 4 ohmowe - qts, fs minimalnie nizsze)

Skomentuj

Tasior, masz zwrotki zrobione? bo to fajnie by wyszło podłogówki po dwie 13'tki na front i monitorki pojedyncze na tył.

Z czym to chcesz łączyć?

Skomentuj

kupilem na innych aukcjach tc26, podzial aktywny zrobie.

Teraz bede na monitorkach sluchal a jak zrobie kiedys te podlogowki to na nich a monitorki sprzedam albo cos.(mam juz wstepnie obudowy poskrecane z czego jedna prawie do wykonczenia juz)

Myslalem nad kinem ale niemam na tyle pieniedzy zeby porobic wzmaki do tego,a i tak mam 17'' monitor to... takie kino jak...

Skomentuj

Ale warte to coś? Jeśli Paweł zechce to mogę kupić kilka (5-7 dla siebie plus ze 2 by u Ciebie zostały) do zabwy w połączeniu z jakąś sensowną kopułką koło 100zł/szt tylko czy jest sens kombinować z tą Vifą?

Skomentuj

Jasne, że jest sens. Przecież nawet STX 14 kosztuje więcej. Miło by było gdyby ktoś zwrotnicę zaprojektował, najlepiej z tą kopułką za 30 zł z innych aukcji gościa :)

Skomentuj

jak cos kombinowac to tylko z ta kopolka
                        mam 4 wooferki z seri TC ale wieksze. tanie ale wcale zle nie graja
                        jutro pogadam z kolega i moze uda sie namowic go na kino "dla rodzicow" :P

Skomentuj

Pawel S. do czego mniej wiecej mozna te TC porownac? na jakim poziomie to gra..? Bo przykladowo jak tonsil 13 40 2 to nie bede sie w nie pchal

Skomentuj

A ja zakupiłem 10 sztuk 4 kopułki, 4 woofery 8ohm i dwa 4 ohmy :) Na więcej szkoda mi kasy... A kuszą jeszcze ze dwie kopułki Ale akurat kopułek jest jeszcze sporo, za to wooferki 8 ohmowe zaraz znikną :P

Zamieszczone przez Pawel S.
                            jak cos kombinowac to tylko z ta kopolka
                            Popieram :)

Zamieszczone przez dolphin123
                            Bo przykladowo jak tonsil 13 40 2 to nie bede sie w nie pchal
                            Ale za tą cenę? Toć tonsil jest prawie dwa razy droższy Nawet STX 14 minimalnie droższy...

Skomentuj

Które kopułki kupiliście? (link). Zaraz obczaję i może dziubnę komplecik?

Skomentuj

No te http://www.allegro.pl/item796347893_...26sf_6ohm.html od tego samego sprzedawcy :)

Skomentuj

Kiedyś A.Kisiel zrobił taki zestaw do kina link1 link2 link3 . Te Vify różnią się tylko ścięciami na koszach, parametry mają takie same. Tylko czy ta kopułka (TC20) jest nadal do zdobycia?
                                  Arcam CD17 + Denon TU580RD + I-amp + W18E001 + T25CF002
                                  Grado SR125i

Skomentuj

Dlaczego bardziej 8 ohm schodza? bo jest ich malo i ludzie sie spiesza?

Skomentuj

Pewnie te Vify bez startu do XT19, ale dają radę? Kino kusi
                                      Coś mi te głośniki śmierdzą partią podróbek z chin...

Skomentuj

Jak myślicie- te vify zagrają porównywalnie z 14scx + pj ? Zastanawiam się czy nie zakupić parek i nie zrobić monitorków do kompa na tym, tylko czy jest gdzieś zwrotka koledzy do tegoż zestawu?

Skomentuj

Czaruję...
                                        X