Tu weź mu coś wsadź do db dragu, może tego nie zniszczy.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
"Sekcja zwłok" głośników. Pokaż i napraw uszkodzony głośnik.
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postamoj brat to ******!
Skomentuj
-
w bagazniku!
jakbym mu maskownicy nie zalozyl to by pewnie juz dawno go zniszczyl! :mad:
Zamieszczone przez marcin55246 Zobacz postaTu weź mu coś wsadź do db dragu, może tego nie zniszczy.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
bawil sie ktos w spawanie aluminium?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez kolmen Zobacz postaOprócz tego kosz otrzymał chyba spore uderzenie skoro tak został rozerwany ?
glosniki sa bardzo nietypowo montowane. przykrecane sa od tylu w specjalnych komorach
na lewym ramieniu widac gwint wewnetrzny. tam 3 sruby przyciagaja glosnik do tylu, a opiera sie on na tym rancie. widac ktos przesadzil z sila i z czasem peklo
jestem swiadomy naprezen spawalniczych... ale to i tak powinno byc bezpieczniejsze niz klejenie
a moze ktos bawil sie epoksydami do metali?
Skomentuj
-
Jeśli to ciśnieniowo odlewany kosz to może być problem. Jednak jeśli masz fachowca od spawania aluminium (nie "pan zdzisiu" z warsztatu obok) to powinno się udać. Ewentualnie możesz przysłać mi kilka zdjęć, pokażę to naszemu instruktorowi. I może by się tym zajął.
W mojej ocenie należy to zespawać etapami/punktowo , żadnej ciągłej spoiny bo kosz pociągnie. Tylko i wyłącznie TIG.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel L Zobacz postaKtos rzucal tymi glosnikami... czy jaka cholera
jak bede je montowal to zrobie fotki
zeby uniknac tego ponownie, dorobie tulejki ograniczajace
Skomentuj
Skomentuj