Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
nowy stx
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Fajnie, mamy kolejny głośnik który:
- jest droższy niż reszta
- nikt go nie słyszał
- na 90% irek go już wykatował z każdej strony
Czy to prowadzi do rozwoju firmy? Wątpię... powinni zmienić politykę - np. wysyłać każdy nowy produkt jednej osobie z forum jakiegoś, aby ta napisała opinię.
Bo tak - kto wyda 180zł prawie na dwa malutkie wooferki STXa?
Skomentuj
-
No dobra. Głośnik fajny - fajna cena, fajny wygląd, ale o co chodzi z 15 cm ? Czy taki woofer ( bo z budowy nie przypomina on po prostu gł. niskotonowego ) będzie miał jakieś zalety w dźwięku .... ? Jestem tak ciekaw, że wydałbym te pieniądze, które mam przeznaczone na SC10N na ten głośnik .... Ale nie ma jeszcze jego pomiaru, to ciężko z TS'ami. Jakby zrobili taki głośnik 25 cm albo 27 to już nieźle - czaje. Ale na początek taki mały. No zobaczymy .... To co - kto kusi się pierwszy ? ! ? ! ? ! ? Pozdrawiam !
Skomentuj
-
No sam teraz czytam moją wypowiedź i coś niedowierzam, że mogłem napisać tekst o tak mocnej niespoójności :mrgreen: .... Zdarza się.
Co do głośnika : ciekaw jestem, i to potwornie, czy jego budowa pozwala na wyciągnięcie naprawdę dużego bassu. No ale nie ma co gadać - jeżeli głośnik 15 cm kosztuje prawie 90 zł to już jednak musi być on niezły. No jednym słowem - zobaczymy. Pozdrawiam !
Skomentuj
-
UKA, ty lepiej przeczytaj co pisze p ocharakterystyką, jest legenda która linai d oczego bo w ten sposób slsy będziesz dawał na średniaki hehe
Zamieszczone przez bartekgibjeżeli głośnik 15 cm kosztuje prawie 90 zł to już jednak musi być on niezły
STX powinien wypuścic mniej ale lepszych głośniczków a nie zawalic sobie oferte padaczkami które ma teraz, dobrze że nie wprowadzili rozmiarówki 21 23 26 28 cm to każdy mógłby sobie co do centymetra rozmiarowo kupic :mrgreen:
Skomentuj
Skomentuj