Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Klonujemy totem mite :D

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez mkul
    bawolek nie wiem czy szkoda, ja mam DX w połączeniu z 16/50/6 i bardzo mi to połączenie przypadło do gustu, a z mniejszym polipropylenowym tonsilem powinno być jeszcze lepiej.
    mozesz pochwalic sie zwrotnica? :> odwiedzilbym 2 kolegow i bym przesluchal to polaczenie

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
      mozesz pochwalic sie zwrotnica?
      Wrzucę do konstrukcji jak skończę, miałem jeszcze przesłuchać dwie opcje zwrotki, ale już nie jestem pewien, bo po dodaniu pre lampowego wszystko się na tyle poprawiło, że może już przestanę grzebać.

Skomentuj

Przeciez takero wrzucil juz schemta zwrotnicy do 16/50 i vify dx?

patrzac na charaktrystyki 16/50 i stx 14-100 przebiegaja niemal identycznie do 2 khx...

Skomentuj

Zamieszczone przez tomq88
          Nawet jeśli to nie znaczy, że to najlepsza opcja, chyba nie po to się zajmujemy diy żeby kopiować cudze rozwiązania, wtedy to by było diy stolarskie :wink: .
          BTW co ma wynikać z tego, że chaki do 2k wyglądają podobnie?

Skomentuj

Czy nie da rady zastosowac tej samej zwrotnicy? Chyba na podstawie tych wykresow dobiera sie filtry? ja wiem ze wykres to jescze nie wyszystko...

Sorry za offtop [nie bijcie]

Skomentuj

tomq88 każdy mogł być mierzony w innych warunkach, a nawet jeśli takich samych i chaki czest. by się zgadzały, musiałaby się zgadzać impedancja, przebieg faz itd. Jak chcesz koniecznie 14tkę stx-a to jest jakaś zwrotka do niego w gotowych.

Skomentuj

pokaz mi gdzie?
                patrzac na charaktrystyki 16/50 i stx 14-100 przebiegaja niemal identycznie do 2 khx...
                a ile razy pisalismy ze ch-ki nie graja?
                moze zdazyc sie taki przypadek ze 2 glosniki beda mialy identyczne ch-ki a grac beda zupelnie inaczej :P

Skomentuj

pokaz mi gdzie?
                  Hmm... Zdawalo mi sie? To moze gdzies na elektrodzie widzialem... Ale to jest popularny glosnik do dwudroznych kolumienek. Chyba nawet ty mi go polecales do vify... Albo cos mi sie pokrecilo... Sory za zamieszanie. :oops:

Skomentuj

Chyba nawet ty mi go polecales do vify...
                    tak, polecalem GDN 16/50/6 bo jest to bardzo fajny glosnik jak na 50zl ale sam rowniez pisalem ze zasluguje na cos lepszego niz sc10n. nic nie wspominalem o tym ze laczylem go z vifa :P

Skomentuj

Czaruję...
                    X