Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

zestaw elementow (KIT) do uniampa

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Pawel S., okres dead line i tyle. kto nie wplaci traci zestaw i tyle...

Skomentuj

mIKI, jak narazie trzeba wszystko kupic :lol:
      ale jakos boje sie ze paczka nie dojdzie przez poczte :???:

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
        tzn jedna doszla (od A441)
        Paweł, troszke dowaliłeś, gdybym wiedział ze to od tego sprzedawcy bierzesz te tranzystory to na giełdzie po 4zł on je sprzedaje :) tak że mogłem się tam przejść i było by taniej. Tak samo irek mówił coś o tanich tranach.

Skomentuj

gdyby żaba żyto żarła to by mąką srała..

Skomentuj

dolphin123, a Tobie co nie pasuje?

Skomentuj

wlasnie co komu nie pasuje... wszystko juz jest zamawiane, wiec nie wiem czemu nagle dyskusje skad co mozna wziac... trzeba bylo predzej pisac..

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
                Panowie ! Opanujcie się i nie wytykajcie, że można było to czy tamto kupić taniej. Trzeba było się samemu za to wziąć, a nie teraz krytykujecie ! Lepiej podziękowalibyście Pawłowi za bezinteresowną inicjatywę. Weźcie pod uwagę, że wszystkie elementy będziecie mieli podane na "złotej tacy" ! Ten komfort wart jest dużo więcej niż kilka zł "górką".
                Skończcie emfatyczne dyskusje w tym temacie, bo polecą warny.

Skomentuj

******, nierozumiem - proponujesz sprzedaz hurtowa czesci? czy jak?
                  jezeli tak to spozniles sie troche bo wiekszosc czesci jest zamowiona. no chyba ze mozesz zaoferowac kondy 10000uF/50V po cenie powiedzmy 5zl/szt

Wypowiedź odnosi się do usuniętych przeze mnie postów. Quester

Skomentuj

Nie mam nic przeciwko zeby ludzie na forum kozystali z mojego projektu budujac sobie wzmacniacz ale nie lubie jak ktos chce na mnie zarabiac!

Oferty handlowe umieszczamy w ogloszeniach, forum to nie sklep! I obym nie znalazl nigdzie oferty z zewnatrz na komplet czesci do AniAmpa bo sie zdenerwuje.

Skomentuj

spokojnie irku - wszystko zalatwione i wyjasnione. nieaktualne (mozesz te posty usunac)

Skomentuj

Jakieś nowe wieści na "froncie" Pawle :?: :)

Skomentuj

tylko tyle ze kondy tez sa zamowione i nadal czekamy na paczki :|

Skomentuj

1. Michał K. -------- potwierdzone, wszystko
                            2. UKA ------------- potwierdzone, wszystko
                            3. UKA ------------- potwierdzone, wszystko
                            4. bawolek ------------POTWIERDZAM, z tranami i kondami
                            5. cudny90 ----------- POTWIERDZAM, z tranami i kondami + 2x rurka alu po 25cm + ATTINY2313-20PU z TME 1 szt.
                            6. Szymool ----------- POTWIERDZAM, wszytstko
                            7. Gilbert -------------- potwierdzam, wszystko
                            8. bart210 ------------ POTWIERDZAM, trany i kondy
                            9. c4meleon ---------- POTWIERDZAM, wszystko + 4x kondy 10 000uF + 4x MUR860 + dwa komplety silver-miców do symków, 2x 2SC5200, 2x 2SA1943, 2x MJE15034, 2x MJE15035, 2x REZ. MET. 2,2Ohm 5W
                            10. miki --------------- potwierdzam, pelen zestaw (a jak Ci zostanie to moze 2)
                            11. leszczunio --------
                            12. sechmet ----------
                            13. Herminator ------- potwierdzone, wszystko - juz wplacone
                            14. MariuszElektro --- POTWIERDZAM, z tranami i kondami ( tak dla pewności 2 sztuki driver-a (mostka H ) L293D i układ scalony CD4093 <- zmiana scalaka )
                            15. dolphin123-------- POTWIERDZAM, z tranami i kondami
                            16. La'mefenzo ------- POTWIERDZAM, z tranami i kondami
                            17. Quester ----------- POTWIERDZAM, z tranami i kondami
                            18. melisław----------- POTWIERDZAM, z tranami i kondami
                            19. Tanner ------------ POTWIERDZAM, jeśli będą to trany i kondy

Skomentuj

niewiem czy wspominalem ale zamowilem 10 zestawow wiecej ale bez tranow koncowych i bez kondow do zasilacza.
                              tak wiec Tanner, prawdopodobnie na taki zestaw sie zalapiesz
                              no i beda one z plytkami wiec mozesz sie wypisac z zamowienia na PCB :P

Skomentuj

Nie ma problemu, napisałem, że jeśli będą trany i kondy to jestem chętny, jeśli nie to trudno, jakoś dam rade :)
                                PCB Questera? :twisted:

Skomentuj

Zamieszczone przez Tanner
                                  PCB Questera?
                                  tak
                                  kondy i trany juz zamowione wiec bedziesz musial sam sie pobawic

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                                    niewiem czy wspominalem ale zamowilem 10 zestawow wiecej ale bez tranow koncowych i bez kondow do zasilacza.
                                    tak wiec Tanner, prawdopodobnie na taki zestaw sie zalapiesz
                                    no i beda one z plytkami wiec mozesz sie wypisac z zamowienia na PCB :P
                                    A w jakiej cenie taki niepełny zestaw ? No i czy znalazły by się dwa (ewentualnie 1).

gi

Skomentuj

cen dokladnych jeszcze nieznam - podam jak wszystko bede mial na miejscu
                                      prosze narazie sie nie wpisywac bo zaciemnia cala liste - pozniej zrobicie sobie druga

Skomentuj

Pawel S., a jak z wplatami? duzo osob jeszcze zalega?

Skomentuj

niemam wplaty jeszcze od 5 osob ale pieniadze ktore mam juz wystarcza na wszystko (mam nadzieje :roll: )
                                          teraz tylko czekam na przesylki - podobno jutro lub do czwartku powinienem je miec

Skomentuj

Czaruję...
                                          X