Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

zestaw elementow (KIT) do uniampa

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zgadzam sie, jestem za tym aby slac z pomylonymi rezystorami ;]

Skomentuj

MariuszElektro, ja chce bez, ale bałem sie ze pare osób wyskoczy ze nie bo nie maja elektronika i nie chcą płacić 12zł przesyłki za reza

Skomentuj

Rezystor 100kom to napewno jest w każdym sklepie elektronicznym... I napewno nie będzie żadnych problemów z nim :)

Skomentuj

Zamieszczone przez dulin7
          a wiec czerwony czarny czarny przerwa czerwony wiec 20x1 i o ile sie nie myle to tolerancja 2%
          tylko ze po prawej jest brazowy :mrgreen:
          Zamieszczone przez MariuszElektro
          Rezystor 100kom to napewno jest w każdym sklepie elektronicznym... I napewno nie będzie żadnych problemów z nim
          tak, ale niektorzy do takiego sklepu maja pare-kilkanascie kilometrow :???:
          jak ktos taki sie pojawi to moge pare sztuk dokupic (ale bez przesady :P )

Skomentuj

gorzej jak sie nie ma takiego sklepu w pobliżu :] np ja nie mam i musiał bym kombinować, no ale jak jestem sam to nie będę sie narzucał

Skomentuj

No to niech osoby które nie maja sklepu w pobliżu zrobią listę i już

Pawel S., jako, że mam wpłaconą całość, załapie się na jutro?

Skomentuj

Zamieszczone przez Tanner
                Pawel S., jako, że mam wpłaconą całość, załapie się na jutro?
                jutro nie - niezdaze wyslac przed praca. we wtorek mam na rano wiec pozniej moge stac w kolejkach :P

Skomentuj

Ogólnie mi chodzi na pierwsza partie OK, dzieki :)

Skomentuj

UKA Omomierz i mierzyć jaką ma rezystancję. Nie masz multimetru w domu ? Wszyscy czekamy na Ciebie !
                    Dzięki za dobrą radę, nigdy bym na to nie wpadł :grin:
                    Tak na poważnie, to może nie zauważyłeś ale już go sprawdziłem, tak samo jak wszystkie inne. :razz:
                    Zamieszczone przez Pawel S.
                    niestety zla wiadomosc - UKA sprawdzil i napotkal blad...

Skomentuj

Paweł, ja proponuje po prostu tak:

Komu nie przeszkadza pomylony rezystor to jemu wysyłać

Komu przeszkadza, to niech czeka na nowe :P

Mi nie przeszkadza :) Mam takie w domu :P

PS: Jeśli ktoś nie ma sklepu elektronicznego w pobliżu - służę pomocą :)

Skomentuj

Mi możesz spokojnie wysłać bez tego rezystora. I tak muszę lecieć do elektronicznego po radiator i kilka innych rzeczy.

Skomentuj

kompletny KIT (tylko plytka mi sie nie zmiescila :roll: )

do wyjasnienia pare spraw:
                          zamiast 4,7uF na wejsciu jest wima 2,2uF (ta pojemnosc sam irek doradzil)

MJE maja takie oznaczenia (sorki za jakosc zdjecia)

trany sterujace - te co przyklrecamy na toshiby

no i jakby jakims cudem ktos sie nie domyslil: 18, 47, 470pF oraz termistor

na koniec jeszcze jedna sprawa - jako ze kupilem tanio duza ilosc kondow 47uF (foto dawalem wczeniej) to moze ktos chce troche?

Skomentuj

Pięknie to wygląda :razz:

Skomentuj

Pawel S.: Daj znać jak tam nadliczbowe "zestawy". Ostało się coś ?

Gi

Skomentuj

UKA Uruchomiłeś ten UNIamp??

Skomentuj

Pawel S. mi możesz spokojnie wysłać z pomylonymi rezystorami.

Skomentuj

To moze inaczej, komu zalezy na wlasciwym rezystorze;>?

Skomentuj

gi, jeszcze nie liczylem wszystkiego - pewnie jutro sie dowiem
                                      UKA Uruchomiłeś ten UNIamp??
                                      pewnie ze nie bo nadal niema toshib :P
                                      Zamieszczone przez chico
                                      To moze inaczej, komu zalezy na wlasciwym rezystorze;>?
                                      dokladnie
                                      jak narazie tylko damiani pisal ze niema sklepu z czesciami wiec mu kupilem pare sztuk. ktos jeszcze ma daleko do sklepu?

Skomentuj

Mnie spokojnie możesz wysyłać z pomylonym rezem

Skomentuj

Nie na temat...
                                          Nie chciałbym się żalić, ale jak zamawiałem w TME części do 4xHolton to mi z 4 elementy pomylili, kondy i rezystory. Tak że TME takie piękne jak widać nie jest

Skomentuj

Czaruję...
                                          X