Paweł S. Jak przyjdziesz z roboty i wyślesz paczki to napisz liste do których osób wysłałeś :)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
zestaw elementow (KIT) do uniampa
Collapse
X
-
dzisiaj paczki wyslane do
Gilbert
miki
MariuszElektro
La'mefenzo
Quester
Bekcs eKm
niewiem dlaczego przegapilem chico :oops:
Michał K. - gowniarzu ani grosza mi nie dales :P a nawet za twoje plytki musialem zaplacic... :evil:
UKA - odebral osobiscie
bawolek - do zaplaty 30zl (niebede sie bawil w rozliczanie tej zlotowki - bede mial na czekolade :mrgreen: )
cudny90 - 34zl (doplata + uklad z TME + rurki )
Szymool - zero wplaty, zero kontaktu - chyba bedzie wolny KIT dla GI
bart210 - nic wiecej nie zamawiales wiec tylko +30zl
c4meleon - brak wplaty (ale tlumaczyl sie ze jest za granica... ) wyjasnij tez ile wkoncu mialo byc tych kondow - 4szt lacznie czy KIT + 4szt?
leszczunio - brak wplaty a liczylem go na liscie - czyzby wolny KIT dla przemo-lukasa?
sechmet - zaplacil nawet za duzo - juz maila pisze
Herminator - brak adresu
dolphin123 - chciales dodatkowo czesci z polinka - dopiero dzisiaj skladam zamowienie
melisław - brak adresu
betton - adres prosze
damiani - adres (mialem ale zagubilem :roll: )
tanner - niezdazylem spakowac - jutro wysle
SECHRET - czy to przypadkiem niejest to samo co wyzej ale z literowka? :???:
ponawiam pytania o kondy 47uF i o to kto niema dostepu do sklepu z czesciami? jak narazie jest tylko damiani
Skomentuj
-
MariuszElektro, przeczytaj co napisalem wczesniej - 4,7uF jest praktycznie nie osiagalny (takich rozmiarow) wiec nawet sam irek montuje 2,2uF - zobacz zdjecia ;]
[ Dodano: 2008-07-29, 23:19 ]
niejestem pewien czy dobrze policzylem i rozsortowalem ale zostaly mi 3 zestawy z PCB i bez kondow i tranow koncowych
postaram sie jutro to sprawdzic jeszcze raz
Skomentuj
-
dzisiaj paczki poszly do:
chico
cudny
bart
tanner
betton
damiani
reszta albo nie wplacila albo nie podala adresu
albo czekam na jakies czesci zeby do koperty dozucic :P
[ Dodano: 2008-07-31, 22:18 ]
bawolek - brak odzewu. brak doplaty i adresu
c4meleon - niestety dostaniesz łącznie 4 kondy (2 do zestawu + 2 dodatkowe), 4x MUR860 + 2x 2SC5200, 2x 2SA1943, 2x REZ. MET. 2,2Ohm 5W
wplac 112zl
melisław - adres!
gi - odezwe sie jak poprawie lakier na kolumnie bo narazie niemam czasu - musze zmiennika znalezc do pracy :???:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S.gi - odezwe sie jak poprawie lakier na kolumnie bo narazie niemam czasu - musze zmiennika znalezc do pracy :???:
Aha płytka pcb nie jest mi potrzebna, mam już dwie
gi
Skomentuj
-
Dostałem KIT za co :thx:
Kilka uwag odnośnie zestawu elementów:
Primo: problemy z liczeniem. Mam nadmiar kondów 100nF i tranów BC546
Secundo: kond 47uF/25V zamieniony został na 47uF/63V i jest za duży (nie mieści się koło konda 10000uF).
Poza tym wszystko gra i buczy :) (OFC jeszcze te nieszczęsne rezy, ale to już zostało omówione).
Skomentuj
Skomentuj