Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

zestaw elementow (KIT) do uniampa

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Paweł S. Jak przyjdziesz z roboty i wyślesz paczki to napisz liste do których osób wysłałeś :)

Skomentuj

Emocjonujący tydzien bedzie

Skomentuj

MariuszElektro, nie panikuj, Paweł pewnie będzie rozsyłał w kolejności w jakiej się wpisywaliśmy na listę :mrgreen:

Skomentuj

bart210 Co? A co ma lista wspólnego z kolejnością rozsyłania paczek ? Wpłaciłeś wszystko to wyśle nie wpłaciłeś wszystkiego to nie wyśle proste...<lol3>

Skomentuj

wasik1989, ale to javoreczek pomylil - nadal ta aukcje wystawia :lol:
            ide zjesc i pakowac reszte...

Skomentuj

dzisiaj paczki wyslane do
              Gilbert
              miki
              MariuszElektro
              La'mefenzo
              Quester
              Bekcs eKm

niewiem dlaczego przegapilem chico :oops:

Michał K. - gowniarzu ani grosza mi nie dales :P a nawet za twoje plytki musialem zaplacic... :evil:
              UKA - odebral osobiscie
              bawolek - do zaplaty 30zl (niebede sie bawil w rozliczanie tej zlotowki - bede mial na czekolade :mrgreen: )
              cudny90 - 34zl (doplata + uklad z TME + rurki )
              Szymool - zero wplaty, zero kontaktu - chyba bedzie wolny KIT dla GI
              bart210 - nic wiecej nie zamawiales wiec tylko +30zl
              c4meleon - brak wplaty (ale tlumaczyl sie ze jest za granica... ) wyjasnij tez ile wkoncu mialo byc tych kondow - 4szt lacznie czy KIT + 4szt?
              leszczunio - brak wplaty a liczylem go na liscie - czyzby wolny KIT dla przemo-lukasa?
              sechmet - zaplacil nawet za duzo - juz maila pisze
              Herminator - brak adresu
              dolphin123 - chciales dodatkowo czesci z polinka - dopiero dzisiaj skladam zamowienie
              melisław - brak adresu
              betton - adres prosze
              damiani - adres (mialem ale zagubilem :roll: )
              tanner - niezdazylem spakowac - jutro wysle
              SECHRET - czy to przypadkiem niejest to samo co wyzej ale z literowka? :???:

ponawiam pytania o kondy 47uF i o to kto niema dostepu do sklepu z czesciami? jak narazie jest tylko damiani

Skomentuj

Pawel S. Mała korekta Pawle 4,7uF ma być :)

Skomentuj

Jak coś to potwierdzam, że piszę się na kita :)

Jak ustalisz czy masz wolny to PW z danymi do przelewu i postaram się tego samego dnia przelać.

gi

Skomentuj

MariuszElektro, przeczytaj co napisalem wczesniej - 4,7uF jest praktycznie nie osiagalny (takich rozmiarow) wiec nawet sam irek montuje 2,2uF - zobacz zdjecia ;]

[ Dodano: 2008-07-29, 23:19 ]
                    niejestem pewien czy dobrze policzylem i rozsortowalem ale zostaly mi 3 zestawy z PCB i bez kondow i tranow koncowych
                    postaram sie jutro to sprawdzic jeszcze raz

Skomentuj

Paweł S. Acha no tak

Jak możesz zrób listę co ile kosztowało.

Skomentuj

[wygasnie]Pawel S., reszta wpłacona. Ten sam bank, więc powinno już być.

Skomentuj

SECHRET - czy to przypadkiem niejest to samo co wyzej ale z literowka? :???:
                          no to jeden kit sie zwolnil :)

Skomentuj

A ja dzisiaj miałem okazje już oglądać zestaw elementów Całość robi wrażenie, szczególnie płytka i toshiby

PS: Już nie mogę doczekać się na swój kit

Skomentuj

cudny90 Hehe Tak jak chicałeś odrazu dałem Tobie znać :)

Jutro myśle zlutuje to i powolutku będę robił obudowe do UNiamp-a....

Skomentuj

dzisiaj paczki poszly do:
                                chico
                                cudny
                                bart
                                tanner
                                betton
                                damiani

reszta albo nie wplacila albo nie podala adresu
                                albo czekam na jakies czesci zeby do koperty dozucic :P

[ Dodano: 2008-07-31, 22:18 ]
                                bawolek - brak odzewu. brak doplaty i adresu
                                c4meleon - niestety dostaniesz łącznie 4 kondy (2 do zestawu + 2 dodatkowe), 4x MUR860 + 2x 2SC5200, 2x 2SA1943, 2x REZ. MET. 2,2Ohm 5W
                                wplac 112zl
                                melisław - adres!
                                gi - odezwe sie jak poprawie lakier na kolumnie bo narazie niemam czasu - musze zmiennika znalezc do pracy :???:

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                                  gi - odezwe sie jak poprawie lakier na kolumnie bo narazie niemam czasu - musze zmiennika znalezc do pracy :???:
                                  Ok, zatrzymaj tylko dla mnie kita jak jakiś jest to wyślesz jedną przesyłką. Najchętniej z kondami i tranami jakby ktoś odpadł.

Aha płytka pcb nie jest mi potrzebna, mam już dwie

gi

Skomentuj

Dostałem KIT za co :thx:

Kilka uwag odnośnie zestawu elementów:
                                    Primo: problemy z liczeniem. Mam nadmiar kondów 100nF i tranów BC546
                                    Secundo: kond 47uF/25V zamieniony został na 47uF/63V i jest za duży (nie mieści się koło konda 10000uF).
                                    Poza tym wszystko gra i buczy :) (OFC jeszcze te nieszczęsne rezy, ale to już zostało omówione).

Skomentuj

Poza tym wszystko gra i buczy
                                      Nie mów, że już złożyłeś uniampa?

Skomentuj

Owszem... złożyłem.

Skomentuj

Owszem... złożyłem.

No to gratulacje Opisz wrażenia

Skomentuj

Czaruję...
                                          X